Thursday, December 23, 2010

Perot Kakak Baby dan Kucin Pink

Share
Assalammualaikum...


Apa khabar semua? Ok nak bagitahu jahitan kat perot Kakak Baby dah ditanggalkan, pagi tadi bawak beliau ke klinik. Kakak Baby sangat gud girl oke...diam aje dia. Takde pon nak meronta-ronta ke hape hehe...cayang Kakak Baby.



Letak camtu je kat dalam kete malas nak bawak carrier



Keadaan perot Kakak Baby setelah jahitannya ditanggalkan, berparut dan masih togel hikhik...




video

MON dan MIN ni bukan nak kesian kat ibunya, nampak je kelibat Kakak Baby terus menyondol nak menyusu cehh....


=========================================================


Masa balik rumah hantar Kakak Baby kebetulan van Poslaju sampai.....


tin...tinn!!

Posmen : "ini ghumah cik meowwmania ker?" *tp takde la posmen tu sebut meowwmania kan..sebut nama betol ler...malu nak sebut kat sini hikhik [muntah!]

aku : "ye saya.."

Posmen : "sila sign kat sini cik..."

aku: "orait"



blur kejap bila terima mailing pack dari Poslaju, hape mende lak nih?? terus bukak dengan gelojohnya wah wah wahhhhh teruja!! yeyeh dapat hadiah......hadiah daripada peraduan teka gambar yang aku masuk kat blog Kak NUR, padahal tak menang pon cuma hadiah saguhati jew ahaks~



terima kasih Kak NUR, terima kasih kerana sudi bagi saya hadiah walaupon jawapan saya salah hikhik...baik sungguh hati Kak NUR *bodek la tuh



hadiahnya comel-comel belaka macam Kak NUR jugak *bodek lagi  eh! tapi kan Kak NUR sebenarnya bukan comel tapi gojes cam model, kalo tak caya try pegi blog beliau klik SINI *klik jangan malas!



oh! saya paling suker ngan tucin pink inih, sangat comel dan sweet macam tucin pink yang melompat-lompat kat belog saya ni hikhik...


dah habis, sekian terima kaseyyy...

suka?

15comments: