Thursday, December 23, 2010

Perot Kakak Baby dan Kucin Pink

Assalammualaikum...


Apa khabar semua? Ok nak bagitahu jahitan kat perot Kakak Baby dah ditanggalkan, pagi tadi bawak beliau ke klinik. Kakak Baby sangat gud girl oke...diam aje dia. Takde pon nak meronta-ronta ke hape hehe...cayang Kakak Baby.



Letak camtu je kat dalam kete malas nak bawak carrier



Keadaan perot Kakak Baby setelah jahitannya ditanggalkan, berparut dan masih togel hikhik...




video

MON dan MIN ni bukan nak kesian kat ibunya, nampak je kelibat Kakak Baby terus menyondol nak menyusu cehh....


=========================================================


Masa balik rumah hantar Kakak Baby kebetulan van Poslaju sampai.....


tin...tinn!!

Posmen : "ini ghumah cik meowwmania ker?" *tp takde la posmen tu sebut meowwmania kan..sebut nama betol ler...malu nak sebut kat sini hikhik [muntah!]

aku : "ye saya.."

Posmen : "sila sign kat sini cik..."

aku: "orait"



blur kejap bila terima mailing pack dari Poslaju, hape mende lak nih?? terus bukak dengan gelojohnya wah wah wahhhhh teruja!! yeyeh dapat hadiah......hadiah daripada peraduan teka gambar yang aku masuk kat blog Kak NUR, padahal tak menang pon cuma hadiah saguhati jew ahaks~



terima kasih Kak NUR, terima kasih kerana sudi bagi saya hadiah walaupon jawapan saya salah hikhik...baik sungguh hati Kak NUR *bodek la tuh



hadiahnya comel-comel belaka macam Kak NUR jugak *bodek lagi  eh! tapi kan Kak NUR sebenarnya bukan comel tapi gojes cam model, kalo tak caya try pegi blog beliau klik SINI *klik jangan malas!



oh! saya paling suker ngan tucin pink inih, sangat comel dan sweet macam tucin pink yang melompat-lompat kat belog saya ni hikhik...


dah habis, sekian terima kaseyyy...

15 comments:

nazihahisa said...

kesiannya.. dia mcm kesakitan...

marina anakcikbob said...

1. wwooo... giler baik kakak baby...suka,suka,suka!

2. wooo... sungguh kejam mon n min macam biasa.. xsuka,xsuka,xsuka!

3. wooo... giler comel sepit tuh! sangat suka, sangat suka, sangat suka!

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

ngilu pewot akak tgk min ngn mon tekan2 urut2 nenen kakak baby...huuu..kasihnya ibuuuuu

Misz Pinkie Winkie said...

kat perot daisy pon ada benang.
camne ekk?
ker biar tanggal sendirie.

sangat jeles tengok kucing pink tueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeceeeeee.
jelessssssssss...
tutup blog meow cecepat.
ktap...(bunyi blog meow ditutup)

m4rilyn said...

kusyuknya min tomin n mon toman nenen

sunyi sepi said...

ha ah samalah...ekeke... MM siannye kakak baby...ape la anak2nye nih...tk kasi can...dia pun diam jer kn..

NaddY said...

wah lepas nih makin sihat lah kakak baby....baby mushuk aper cerita? lamer tak nampak muke dier...

meowwmania said...

nazihahisa,
Kakak Baby dah x sakit tu ziha...kalau sakit bdk dua hekor tu dah kena sepak hikhik

marina anakcikbob,
hohhh marina anakcikbob komen?? suka suka suka :D

mamarempit,
kan...Kakak Baby tu syg sgt kat anaknya

misz pinkie winkie,
hehe... eh lin benang tu kena tanggalkan lah, bwk g klinik...

m4rilyn,
cik marie nih jadik toman lak nama si MON, dah macam ikan toman puleks huhuu... MON TOMON lah =)

sunyi sepi,
sama kan hikhik... tula kasihnya ibu kan

lupie said...

Well Done Kakak Baby {{{hugs}}} - you'll be feeling all okay in no time!

Oooi Mon & Min ... Kakak Baby MC la.. jgn ler rough sangat!

And....

Congrats on your win!!!!

Papa Hero said...

suka baca ayat cik lynn masa posmen sampai tu...tergelak sorang2 baca...

alhamdulillah, kak baby dah ok...harap2 dia cepat menyesuaikan keadaan...

anak2 dia tu ganas betul...heheh

ahmad endo said...

aku yang tengok plak kesian

meowwmania said...

lupie,
dah kasi surat MC tu kat MON ngan MiN tapi dorang wat bodo jek huhuu..

Papa Hero,
budak dua hekor tu mmg ganas selaluuu

ahmad endo,
itulah kasih seorg ibu eh! seekor =)

Nur Misnan said...

salam cik meoww...
alhamdulillah... sampai sudah
harapnya suka dgn hadiah tak seberapa tuh...

anyways.. kiss for kakak baby.. xoxo

Cat-in-Sydney said...

Padanlah Aunty Meoww panggil diaorang tu Jebons! Alah...kitapun nak hadiah. WWWAAAAAHHHHH!!!! purrrr...meow!

meowwmania said...

Nur Misnan,
suka??
i love it!!! :D
maceh kak, maceh daun keladi esok lusa bg lagi hikhik...

Cat-in-Sudney,
mmg Jebon ponnn huhuu...
kite leh bg 1 sepit tu nak tak hikhik