Wednesday, December 8, 2010

SPECIAL ENTRY: Puteh Yang Kacak

Assalammualaikum w.b.t


Kacak keee...?? Ok straight to the point. Nak tanya, siapa yang dok request request entri pasal PUTEH aritu. hamboihh ramai pulak yang berkenan dengan budak sindrom down sorang ni. Ini kalau si Puteh tahu nih bangga diri dia hakhak...


ok lah malas nak citer bebanyak, korang bukan nak baca pongg nak tengok gambar Teteh je kannn *majuk ah... Kepada yang suka sesangat dengan budak kurang normal ni, sila lah tatap puas-puas wajah sememeh beliau inih;



berjalan penuh gaya. hamboihh kemain.....

 ♫♪ hai cek abang, menari kasanova bossanova ♪♫♪

mata dah layu. nak tidur saje.

"hohh apa tu??"

"wat terkejut jer...nak tidur pon tak senang huhh!"

*kemproh la Teteh ni....tengok tu ada taik mata eeeee


NOTA:
*kemproh membawa maksud pengotor@selekeh@sememeh. ngertik??

15 comments:

NaddY said...

kelakar lah muka teteh ni... mata cukup besar...macam muka ah long pun ader jugak...heheheh

bella-wella said...

weewit! u juling itik eh..
i like lah!
hehehe

Cik Awynn said...

weeewittt.. TETEH *bawak sepanduk besar-besar*
im ur fans!!! go teteh go..
hemsem macam hrithik roshan nii. bhahahaha..

Leeya @ Norli said...

HEHEHE...tomelll....


Mamarempit

saya said...

alololooo..mari sini semua nak pelok2 picit2 hidong semua budak busuk masam tu. hehehhe..gerammm... sapa rindu kan aunty yang cun ini. angkat ekorr...sayaaa!!!!!! haa..tengok..semua pon rindu kat saya nih. ahhahaha...mama jgn jeles yeeeee..

DearCats said...

napa kata dia down sindrom lak MM?.. Puteh ni sejibik warna dia mcm kucing stray yg dtg rumah DC nama Wednesday. Mmg Wednesday semacam - jenis melankolik hehe.. DC smpi skrg tak mampu lg nk bwk jumpa vet. Just nak check kot2 dia ada virus.. takut jangkit dgn kucing2 kat rumah kan?

meowwmania said...

NaddY,
muka teteh mmg gini slalu hehe..

bella-wella,
juling itik ke?? baru tawu huhuu

Cik Awynn,
hamboiii cik awynn sukanya dier...

mamarempit,
hehe maceh :)

saya,
alar..x jeles pongg, amik la kalo nak bebudak terjal sume nih haha

DearCats,
hehe..sindrom down tu sbb si teteh ni dia slow learner, kalo rajin leh selak entri lelame pasal teteh ni ;)

m.q said...

puteh tetap no1 hahahaha

keen said...

PUTEH dgn machonyer wat jalan kucing @ pic atas...

Misz Pinkie Winkie said...

comel muker dier
mata biru jernih.
teteh..leh geng ngan dragon
pembekal serunding tersohor dunia.

lupie said...

Puteh handsome leh!
Blue eyes somemore ...

Anyway, despite 'taik mata' - Puteh tetap macho!

meowwmania said...

m.q,
hohh peminat Teteh jugak ghopenya huhuu...

KEEN,
Teteh control macho tuu

misz pinkie winkie,
lin!! euwwwww~

lupie,
wahh peminat Puteh jugak yer hehe

marina anakcikbob said...

teteh xkemproh laaa...
mummy die yg kemprohh..
nak amek gamba xmo besihkan dia dulu..
wekkk..

E.d.Y said...

alahai..comelnyaaa

Papa Hero said...

teteh steady..bermata biru dan terbelalak..suka tgk mata dia..cantik