Wednesday, December 15, 2010

Turn Mummy Mummy Meow Berpoya-Poya Pula

Usai meraikan Majlis Terkejut Ulangtahun Papa Meow, keesokkan harinya aku mengajak Cik Marie dan Chika berpoya-poya sementela'ah masih di bumi KL inih. Mid Valley menjadik destinasi pilihan kerana lokasinya berdekatan dengan rumah Chika.



weiii aku jumpa Famous Amos la weii
maklum larr aku kan orang Johor mana kenal Famous Amos nih *luka lama berdarah kembali



jalan-jalan carik makan, pening nak decide makan kat mana banyak sangat tempat makan,pulak tu bila tanya  "kat sini ok tak?" ok larr..... "kat sini ok?" bole larr..... tak membina betul respon yg diterima huhh




konon konon nak amik gambar sambil berjalan, ntah jadik macam apa dah tu...gambar pon blur jek berdouble-double muka, sila salahkan Cik Marie ahaks~



akhirnya Chika dan Cik Marie memilih makanan Jepang dan saya pula memilih masakan Thai sedappp alhamdulillah..... Chika sorang yang sempat ber 'peace' dengan makanannya, sedangkan saya dan Cik Marie bergitu gigih menghadap makanan masing-masing



pic 1: ada ke patut cik marie kata senyuman sy ni tak ikhlas, ini namanya senyuman malu kucin tahu??

pic 2: dengan tiang tu pon nak berebut, ntah pape je korang nih hahahah....



perasan tak Chika dah menjadik semakin comel. Itu disebabkan 'topi merah' yang dipakai Chika. Sampai berguling-guling si Chika tetap jugak nak beli serkop 'topi nenek' tuh, beli lar beliiii.......dah beli tu senyum sampai ke telinga hamboiiii~



tengah memilih Dorayaki. ang ang ang baling-baling bambu *doraemon versi Indon

dah dah la korang....toksah nak berlakon lagi....sungguh palsu lakonan mu ituh muahahaha.....



p/s: thank you guys!! i had such a great time. you guys are great!!

9 comments:

NaddY said...

amboi cuti sakan nampak cik meow nih...hehehhe

bella-wella said...

jalan2 kat mid valley xajak.... huhuhu...
kalau kat food court 2 cari western food & mee kari.. perrghhh~ terangkat!

Princess Ayang said...

oooo....berfoya2 di Mid Valley eh??
sangat suka decoration time krismas..

Nur Misnan said...

salam.. wahhh bershopping makan yer..
tak ajak pungggg.... =)

marina anakcikbob said...

oh, ai loike statement pasal fames emes tu..huahuahuaaa...

m4rilyn said...

korang perasan tak gambar yg MM kata i cakap tak ikhlas..tgk bto2 ye..atas tu MM ade tinge tikus. wawawawawa

anyway, sorry sbb ade part layanan yg xberapa best :)
jgn xmo lak kendian hari ye

meowwmania said...

NaddY,
hehe...cuti weekend je tuu

bella-wella,
len kali kite ajak yer..sila tgglkan nmbr tipon huhuu...

Princess Ayang,
hehe...jln2 cuci mata

Nur Misnan,
hehe...len kali kite ajak ekk

marina anakcikbob,
panazzzz~~

m4rilyn,
hamboiii sonok tawe kan kite yer...

layanan sume memuaskan ;)
cuma nak mntk maap sbb dah menyesatkan cik marie dgn lebih jauh tehehee...

kak Kim said...

Tak singgah kat dia punya Pet World, ker...?

m.q said...

syoknye..nak ikut jugak poye poye..