Wednesday, December 15, 2010

Turn Mummy Mummy Meow Berpoya-Poya Pula

Share
Usai meraikan Majlis Terkejut Ulangtahun Papa Meow, keesokkan harinya aku mengajak Cik Marie dan Chika berpoya-poya sementela'ah masih di bumi KL inih. Mid Valley menjadik destinasi pilihan kerana lokasinya berdekatan dengan rumah Chika.



weiii aku jumpa Famous Amos la weii
maklum larr aku kan orang Johor mana kenal Famous Amos nih *luka lama berdarah kembali



jalan-jalan carik makan, pening nak decide makan kat mana banyak sangat tempat makan,pulak tu bila tanya  "kat sini ok tak?" ok larr..... "kat sini ok?" bole larr..... tak membina betul respon yg diterima huhh




konon konon nak amik gambar sambil berjalan, ntah jadik macam apa dah tu...gambar pon blur jek berdouble-double muka, sila salahkan Cik Marie ahaks~



akhirnya Chika dan Cik Marie memilih makanan Jepang dan saya pula memilih masakan Thai sedappp alhamdulillah..... Chika sorang yang sempat ber 'peace' dengan makanannya, sedangkan saya dan Cik Marie bergitu gigih menghadap makanan masing-masing



pic 1: ada ke patut cik marie kata senyuman sy ni tak ikhlas, ini namanya senyuman malu kucin tahu??

pic 2: dengan tiang tu pon nak berebut, ntah pape je korang nih hahahah....



perasan tak Chika dah menjadik semakin comel. Itu disebabkan 'topi merah' yang dipakai Chika. Sampai berguling-guling si Chika tetap jugak nak beli serkop 'topi nenek' tuh, beli lar beliiii.......dah beli tu senyum sampai ke telinga hamboiiii~



tengah memilih Dorayaki. ang ang ang baling-baling bambu *doraemon versi Indon

dah dah la korang....toksah nak berlakon lagi....sungguh palsu lakonan mu ituh muahahaha.....



p/s: thank you guys!! i had such a great time. you guys are great!!

suka?

9comments: