Friday, December 3, 2010

UNCLE SEEKERS Datang Menjengah Di Blog MEOWWMANIA

Assalammualaikum w.b.t


Seperti tajuk entri saya hari ini, ini bukan tajuk bikin gempak atau apa. Ini memang betol-betol kejadian. Uncle seekers telah datang ke belog saya dan meninggalkan komen. Wahhh terkezut, terharu, sedih, gembira, seram pon ada ngeeee..... Masih ingat entri ini 'cinta syyh aishah dan uncle seekers'? Di entri inilah uncle seekers telah meninggalkan komen beliau.



inilah komen beliau


rasa tak sesia aku buat entri khas untuk uncle seekers, rupanya uncle seekers sudi jugak datang baca dan tinggalkan jejak. Uncle seekers juga turut membaca entri yang saya sarankan untuk beliau.


"Terima kasih uncle... terima kasih kerana uncle sudi membaca pandangan dan pendapat saya yang bukan sesiapa nih. Kerana teguran saya ikhlas dan saya masih tetap dengan pendirian saya bahawasanya apa yang uncle dedahkan itu tetap dikira sebagai satu perbuatan yang tak patut bagi saya, tak kira walau apapon alasannya. Kerana terang-terang ia adalah satu perbuatan yang membuka aib dan menjatuhkan maruah."


Saya percaya uncle seekers adalah seorang lelaki dewasa yang faham setiap baik buruk, kesan dan akibat perbuatannya. Namun saya masih tak paham tujuan sebenar beliau membuat pendedahan ini namun ALLAH jua yang maha Mengetahui, waallahualam.....

10 comments:

princeduyong said...

hehe...suka dia yer...

bella-wella said...

perghh.. femes tuuu
hehe
meeoooww~~

sunyi sepi said...

MM...cayalah...glamer dh blog u...

Nur Misnan said...

salam cik meoww...
tak sempat plak nak baca pasal si seekers nih
tapi apa pun cuma terkilan sedikit
dengan kenyataan beliau
pada Aisyah...

but im not sure lah..

semasa Aisyah masih menjadi Sultanah lagi
banyak gosip2 hangit dia diperkatakan org...

manusia sentiasa mahu mencari kesalilapan org...

Lan Bingka said...

uncle lan tumpang baca..

Rafhan said...

x kisah apa niat dia, tapi niat x menghalalkan cara... x patut dia jatuhkan maruah orang. Dgn keluarga2 org tu skali dpt malu... please report abuse blog uncle seekers.. huhu..

Khairy said...

pelik lah dia ni...kalau sayang sangat ngan princess tu, nape nak bukak aib keluarga princess tu lak...ish2...hanya Allah je yang lebih tahu

umi_e said...

kak e gi blog dia awal2 tu je... lepas tu tak dah... (blog sendiripun tak terpergi hehehehehe)

rieyana ynn said...

singah sini jap...woww...best nyer...;d

Namie Amir said...

huahuahua...uncle seekers dah xsenang duduk..kebanyakan org xsetuju dengan apa yg dia dh dedahkan...rakyat malaysia skrg dh bijak menilai la uncle