Wednesday, January 26, 2011

Boleh Saya Join Sebantal??

brrrrrrrrrrr
sejuknyaaaaa...........


hari ni cuaca sejuk, dari pagi tadi kejap kejap hujan, kejap kejap hujan. masa balik rumah lunch tadi, tengok bebudak ni masing-masing muka layu jer dok terpisat-pisat baru bangun tidur. terus la pegi dapur nak bagi makan, memasing jalan pon slow motion jer. aikk! selalu bukan main teruja lagi nak mengikut orang ke dapur pantang dengar pinggan berketik berdesup lari mengejor... ini sudah mendatangkan kepelik kan.... tapi blackwood dengan wetfood abis jugak dorang bedal walopon muka tu layu. lepas makan tu memasing terus menonong naik balik atas bantal sambung tidur. ewah ewahhh bukan main seronok lagi....makan tidur makan tidur jelah korang cuaca sesejuk camnih ekk... *jeles









p/s: sonoknya tgk dorang tido rasa macam nak join sebantal *sigh

14 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

auntie lin nak join sebantal gak.
tapie cam tak bleh nak join jerk.
satu sofa penuh ..terpaksa la auntie lin tido lantai.

nabilah_2908 said...

ala..ala..sedapnya tido.... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAYANGI PEMBACA ANDA

Cat-in-Sydney said...

Aunty Meoww,
Cian dia kena kerja...yelah...nanti kalau tak kerja macam mana nak beli wetfood ke, blackwood ke, royal fancy feast ke.... purrr....meow!

Ikah said...

ikah pown rasa cam nak join gak sebantal...hehe

sweetsal said...

lepas makan tido..syoknye tgk bebudak ni..hihihi

Muhamad Syamil said...

abes kerusi kne konker....kiut!

NaddY said...

wah seronoknyer tido berdongkol ramai-ramai tu....

meowwmania said...

Misz Pinkie Winkie,
ha'ah lin abis sume tempat dorang je yg conquer last2 kite duduk atas lantai, sabo jelah..

nabilah_2808,
baikkkk...nnti sy singgah ;)

Cat-in-Sydney,
cian kitew kan kann...

Ikah,
kan..kite pon tp nak wat cane kena koje nak carik segenggam blackwood utk dorang huhuu

sweetsal,
kann...jeles sesgt!

Muhamad Syamil,
nak buek camno...redho yolahh

NaddY,
cam nak join sekali je kan hihihi..

m.q said...

comelnya memasing

ItaJeff said...

anty itapun nk join sekali jugaklahhh....:DD

Papa meow said...

Bestnya jd cumel hahaha...mkan tido mkn tido

Chika said...

Huhuhuhu... Aunty Chika pun nak join jugak.....

DearCats said...

alahai.. bertuahnya kucing2 tu dpt titon kat tilam empok dlm rumah.. DC tak dpt buat mcm tu lagi :(

saya said...

hehhehee...mmg macam tu la peel dia.. bgn je tido terus tuju tempat makan pas tu sambong tido. mengigaukah?? macam2 peel.. menggeramkannnnnnn jeeee