Wednesday, January 26, 2011

Boleh Saya Join Sebantal??

Share
brrrrrrrrrrr
sejuknyaaaaa...........


hari ni cuaca sejuk, dari pagi tadi kejap kejap hujan, kejap kejap hujan. masa balik rumah lunch tadi, tengok bebudak ni masing-masing muka layu jer dok terpisat-pisat baru bangun tidur. terus la pegi dapur nak bagi makan, memasing jalan pon slow motion jer. aikk! selalu bukan main teruja lagi nak mengikut orang ke dapur pantang dengar pinggan berketik berdesup lari mengejor... ini sudah mendatangkan kepelik kan.... tapi blackwood dengan wetfood abis jugak dorang bedal walopon muka tu layu. lepas makan tu memasing terus menonong naik balik atas bantal sambung tidur. ewah ewahhh bukan main seronok lagi....makan tidur makan tidur jelah korang cuaca sesejuk camnih ekk... *jeles









p/s: sonoknya tgk dorang tido rasa macam nak join sebantal *sigh

suka?

14comments: