Wednesday, January 26, 2011

CITAM!!! Banyak Comel Muka Kamu!!

CITAMMMM!!!!



hamboi hamboi hamboiiii.....banyak comel muka kamu duduk kat dalam tuh, habih berbulu-bulu semua baju tu nanti, keluar cepat!!


alaa....rilek r mummy, orang nak tolong basuh baju je pon....kecoh ah mummy nih





p/s: baik takdek baju kecik ngan suar kecik kat dalam bakul tuh...

11 comments:

marina anakcikbob said...

masa boboi kecik2 dulu dia n adik die salu tido dalam bakul baju kotor.. da la kaler pon sama macam keadaan sekeliling..
ada sekali tu,adik nak basuh baju,terbasuh sekali boboi..
sbb xnampak dia,tertutup dengan kain. seb bek mesin manual,xtutup cover atas tu..kalo x, da arwah masa kecik2..haha..

bighagenjo said...

eh, kenapa tiba2 kucing murung eh? makan pon tanak. heran lah. dulu ok je,

|| A r a W a n i || said...

Salam..
ai. Nama kucing awk sm ngn nama adik sy..
citamm..
hihihi..

btw. Comel kucing awk..=)

Cat-in-Sydney said...

Alah...Aunty Meoww ni tak sporting ler. Lain kali, rajin sikit lah basuh baju, barulah Citam tak mengeram dalam tu....hehehehe.... purrr....meow!

DearCats said...

marina - ngerinya dengar.. kalau auto alamat emmm iskk..

MM - funny la MM ni.. pandai create dialogues.. DC tak pandai langsung .. tak de bakat hehe.. Lg 1 dryer DC tu jenis pintu depan.. kdg2 mmg kucing suka nak masuk.. heiii kalau masuk la..mmg wajib tak bernyawa!..

meowwmania said...

marina anakcikbob,
eh betul tu mmg bahaya taww...kena hati-hati

bighagenjo,
mungkin ada yg tak kena kot, sakit ke? stress ke? sbb kcg kalau sakit tanda2 mmg dia tak mo makan...cuba bwk pegi jumpa vet ;)

A r a W a n i,
eh ye ke...kebetulan pulak hehe

Cat-in-Sydney,
hahahaha...hamboiii baking Citam nampak!

DearCats,
oh DC sy sbnrnya ada superpower leh faham animal language terutama kucing, mujur tak duduk dlm hutan kalo tak kompem jadik tarzan hehe..*sila percaya

Juz Call Me Sharz said...

kelakar la budak2 nie... huhu...

umi_e said...

Biasalah tu:P

Kalau kat rumah kak e - si Chiku... suka sangat melepa kat kain yang dah dilipat...

Ikah said...

baby mushuk dan chitam org yg sama ker MM?

meowwmania said...

Juz Call Me Sharz,
kann...hehee

umie_e,
ye ke kak hehe...ingat kucing kite sorang =]

Ikah,
buat pengetahuan Ikah mereka tu kucing bukan org hikhik...*kidding

eh! tak lah...chitam tu org lain, baby mushuk org lain heeee.....

Chika said...

Hehehe suke nye dia dok main nyorok2 kat situ. Kalu cik stokin dulu2 suka time kite lipat kain.... hehehe macam2 la kan dorang ni...