Thursday, January 20, 2011

'Flying Girl In Russian Wood'. FAKTA atau AUTA?

Hai semuaaa!!
Oh! hari ni cuti kan...so selamat bercotiiiiii


Jom layan video nih. Video yang bertajuk 'Flying Girl in Russian Wood' yang menjadi perhati ramai di Youtube baru-baru ini. Rakaman budak perempuan sedang terbang di hutan yang dikatakan terletak di Russia sambil diperhatikan oleh ibunya. Jom layannn.....




"i have recort this video while going for a long walk with my dog. i cat´n explain myself what was happened there. i was very surpriset. i didt´n expect to meet anyone, becorse it was in a afield wood."
[petikan kata-kata oleh Jevgenij2000 ]


Jevgenij2000, orang yang merakam video ni sedang membawa anjingnya berjalan dalam hutan apabila tiba-tiba anjing tersebut seperti gelisah dan terus berlari. Apabila mengikut anjingnya maka ternampaklah situasi seorang budak perempuan sedang terbang dan berdiri disampingnya seorang wanita berkemungkinan ibunya. Bila anjingnya tadi berbunyi budak perempuan tadi terus turun dan melarikan diri bersama ibunya.



p/s: boleh caya ke nih??

9 comments:

umi_e said...

Tak tau nak kata betul ke tak... hanya pakar saja yang dapat menganalisa kebenarannya... ;)

Rafhan said...

nampak video tu cam betul jer. mungkin diorang menuntut ilmu persilatan.. :)

fatt said...

floating girl actually..hurm..pelik juga..but first of all, mcm mana mamat ni dah standby camera dia?takkan bwk anjing jln2 pun nak kene on kamera? huhu...takpelah..abaikan.

shameel Iskandar said...

susah nak kata btol ke tak. tapi tiada yg tidak mungkin dgn izin Allah.

Berto said...

alamak, video tak kluar la

Ikah said...

setuju dgn shameel, tapi rase cam real coz dorang tue terus lari dengar si anjing. Sedang tuntut ilmu penerbangan

m.q said...

betol kah?

Anonymous said...

Terima kasih untuk posting yang bermanfaat! Aku tidak akan mendapatkan ini dinyatakan!.

Chika said...

ala... tak le tgk youtube...