Monday, January 17, 2011

Saya Lah MON Yang Gagah Berani.

hai semua!!




Nama saya MON. kadang-kadang mummy panggil saya Montel, kadang tu Momon, kadang pulak Mon Tomon Tomon...entah pape lah mummy tuh! Mummy selalu ketawakan saya, mummy kata mata saya juling lah, slow lah, penakot lah....jahat taw mummy saya tu, nyampah tengok dia!




kepada semua saya nak buktikan saya bukan penakot macam mummy saya cakap. saya sebenarnya lebih berani dari si MIN yang kurus keding tuh cuma saya tak nak lah riak, kan berdosa... kan kann....



okey sekarang saya dah berada di atas pokok, tu nampak tuuu...saya akan panjat kat tempat yang lebih tinggi! ingat saya takot keeee.....kacang blackwood jelah!!



haaaa.....amacam, hebat tak saya memanjat pokok?? ni kalau mummy saya nampak mesti dia terkejut tak percaya sebab dia selalu ejek-ejek saya. kawan-kawan mummy semua tolong bagitau kat mummy yer... saya bukan penakot seperti yang digembar-gemburkan.



oh! lagi satu tolong bagitau dia saya tak juling...ada ke muka gini handsome di kata juling choiii~ tolong lah jangan percaya cakap mummy saya, itu semua fitnah belaka.



kepada mummy,
saya HANDSOME dan GAGAH BERANI !!  buwekkk~

 

Sekian, terima kasut!

19 comments:

DeQdEq said...

hehehe....mon juling skit je...

marina anakcikbob said...

ohoiii... kejap je da membesor dak ni..aritu kecik lagi..
arghhh! stress xdpt tgk tumbesaran kucen kat depan mata.. sob sob..

tp aku rasa kucen jenis/warna cenggini mmg juling la..kucen hausmet aku kaler cenggini pon juling gak..

Ms J said...

ye la cayang.. juling sebelah mata jek.. akekeke..

PUCCAnis said...

alololo...mon mmg gagah perkasa..katang orng ganu kate..ehehe..

Cat-in-Sydney said...

Mon Tomon Tomon,
Pandai panjat, pandai turun tak? purrr....meow!

nEuR0 shEwAzni said...

comel nye comel nye monmonnnn !!!!

CIK BIRU in da house! said...

paling comel gmbr yg terakhir tu... :)
lawa pulak tnda itam kt idung dak mon nih..

Ikah said...

memang ensem...kacak ..gagah berani even my eyes juling...hihi..mmuah utk MON

cikPija said...

btol ke brani tu?ntah2 nk tron pkok panggil mummy dier hik3

m4rilyn said...

Mon, taik idung tu xleh buang ke? ekekekeke

elok lak tanda awak kat situ

Mamarempit said...

hahaha...sangat tomelllll.....rase nk pelok n cium je....& rase nk letak je hidung dia dlm tinger mamarempit...hehhehee

m.q said...

mami awk mesti bangga sbb awak gagah berani mon!!!
idup mon!!!!

Nur Misnan said...

iya.. mon memang handsome
umie nur setuju....

Rosmawati Yusof said...

Tu namanya juling air...tak kesah punyer, ttp mon hensem..

ettymelladikboy said...

mm - lama tak comment, berukband lembs gils. setakat like je entry mm.

btw, mata tu kecik sgt. sampai dah mcm juling. hehe

lupie said...

Hahahhahah Mon!!!
You memang hensem and gagah ... hahahahhahaha

Auntie lupie ayang!

akmalhilmi said...

dia cute even juling
huhu

Chika said...

Ye lah Mon, kamu memang hensem dan tidak juling. (ayat nak amik hati) Part bukan penakut tu hanya Mummy kamu je yang tahu... kekekekeke

thefluffies said...

Hoh! Momon juling tapi hensem!