Tuesday, February 8, 2011

Beldi Oh! Beldi

Share
Hello everyone! How are you? Long time we dont ketemu...waduhhh sibuk amat sih, kerjanya ngak abis-abis nih! sampek pusing dong kepala..

ok CUTTTTT!!





sebenarnya nak cerita sikit pasal budak dua hekor nih, si Mon ngan Min dah ada hobi baru. Hobi bertapa duaplohpat jam kat dalam beldi, entah dari mana datang idea ponn tak tahu.



ini time baik boleh share satu beldi dua orang. kalau tak sebeldi sorang. tidur kat dalam beldi, main kat dalam beldi, kang keluar makan masuk beldi balik, keluar minum masuk beldi balik, keluar melepaskan qada hajat masuk dalam beldi balik. dari pagi sampai ke petang, dari petang sampai ke malam pastu membawak sampai ke esok pagi. tengah kemaruk beldi gamaknya budak dua hekor nih...



si Mon yang mulakan dulu peh itu adiknya mengikut..


tidur tak menyedor....
best sangat agaknya tidur dalam beldi tuh...



Min dah take over. Siapa keluar, harapan nak masuk balik tu memang tipis..kem salam ajelah....



beldi dah kena rampas, bakul pon boleh lah....



tak kira....bakul dah berisi baju pon ko dibelasah jugak..
habis baju aku!



p/s: beldi ke baldi hahh?? hantam sajalah...

suka?

19comments: