Tuesday, February 8, 2011

Beldi Oh! Beldi

Hello everyone! How are you? Long time we dont ketemu...waduhhh sibuk amat sih, kerjanya ngak abis-abis nih! sampek pusing dong kepala..

ok CUTTTTT!!





sebenarnya nak cerita sikit pasal budak dua hekor nih, si Mon ngan Min dah ada hobi baru. Hobi bertapa duaplohpat jam kat dalam beldi, entah dari mana datang idea ponn tak tahu.



ini time baik boleh share satu beldi dua orang. kalau tak sebeldi sorang. tidur kat dalam beldi, main kat dalam beldi, kang keluar makan masuk beldi balik, keluar minum masuk beldi balik, keluar melepaskan qada hajat masuk dalam beldi balik. dari pagi sampai ke petang, dari petang sampai ke malam pastu membawak sampai ke esok pagi. tengah kemaruk beldi gamaknya budak dua hekor nih...



si Mon yang mulakan dulu peh itu adiknya mengikut..


tidur tak menyedor....
best sangat agaknya tidur dalam beldi tuh...



Min dah take over. Siapa keluar, harapan nak masuk balik tu memang tipis..kem salam ajelah....



beldi dah kena rampas, bakul pon boleh lah....



tak kira....bakul dah berisi baju pon ko dibelasah jugak..
habis baju aku!



p/s: beldi ke baldi hahh?? hantam sajalah...

19 comments:

bella-wella said...

habis baju smua bau anak bulus

m4rilyn said...

bledi lau loghat german saye.

comel je perangai budak2 tu

keen said...

pasni MM kena beli beldi manyak2..bagi 2 hekor tu golek2..

marina anakcikbob said...

tomel la gamba yg 1st skali tu..
mcm yin n yang..
tp mon n min pon bleh gak.
hahhahaa..
tomellllll!

nEuR0 shEwAzni said...

baldi laa kak . hehehe .

ni musti kes nak suh Mummy dia beli umah kecik mcm uma woof woof tuu . hahaha .

gabbana said...

hahahahaah! comeeellll...!! kalau snowy saya tu, dia suka duduk lepak dalam beg kertas. kecik ke, besar ke, dia nak masuk jugak...! ^___^"

SUKA sgt post ni...! ;)

Kelly Chantek said...

sure diekor dapat idea ni sejak banjir baru ni la kot... he he.

comel sungguh 2 beradik neh.. nak tahu best ke tak, pekata tuannye pun join tidor kat dalam baldi tuh..he he

De'din said...

lama x singgah sini !

btw, jom join giveaway dedin
mudah ja
x payah karang panjang2 pown !
x payah serabut kan kepala !
x payah follow2 !
x payah tangkap gambar2 !
x dak banner2 !

VIVIAN said...

peminat kaler pink tu..haha kdg2 kucing ni mcm manusia..minat mcm2..

ItaJeff said...

apsallah dorg ni comey2 belaka.....geramm tauuu....:DDDD

Cat-in-Sydney said...

Aunty Meoww,
Panaslah kat luar tu. Dalam beldi sedap, sejuk! purrr.....meow!

saya said...

amboii...best agaknay dok dlm beldi tu..si nezha pulak suka tido lepak dalam kabinet tv. sabor je la...

DearCats said...

haha!.. gelagat mrk ni boleh buat kita sengih manjang hehe.. tu belum lg part mrk tido dlm pinggan mangkuk dan periuk belanga! haha

Chika said...

comelnye bledi kaler pink tu.... buleh buat iklan bledi ni... hehehehe

m.q said...

owhhh...hantu baldi lak skrg ni yeh????!!!
hahahah

e.t.t.y said...

ooo nk try jugaklah pasni...

grOundnUt said...

hehehe...selesa la tu..ekekek~^^

lupie said...

OMG!!!
They are so cute!!
Sleeping in baldi!!

IeDa_IsHiDa88 said...

lucu la kucing tdo dlm baldi... nmpk comey sgt2...