Friday, February 4, 2011

Kami TAK SUKA Si Mata Beso Dan Si Perot Boncit!!


eh! nak tawu tak? mummy caya kan.. dia kan... ada bawak balik budak kecit, ada dua pulak tu. pastu kan... dia kan... tido kat tempat tido caya, poo pee kat dalam litter box caya, mamam makanan caya...tak cuka taww


kite nak tawan ajer....boleh lar??


weiii budak kecit! kalo nak kawan ngan kite awak kena terer panjat pokok cam kite ni haa... ada beran??


fuyooo.....terelnya abang panjat pokok.....


eh! bese r....gua memang terer ponn


okok...saya cuba ekk

caya pon nak panjat!

weiii budak kecik! apsal ko panjat tinggi sangat karang tak boleh turun padan muka HAHA..


si perot boncit : alaa...tingginya camana nak tuwon nih uwaaaa~~

momon : ayokk tak tawu.....hahahhaahah

mummmy mummy... kecian budak dua org tu mummy, konon nak panjat pokok pastu tak gheti nak turun HAHAHA.... apa lah tak terer langsung! tengok cam MON ngan MIN, kite terer panjat turun pokok kan mummy kann??

ha'ahh....kamu berdua memang terer...






terer la sangattt.....



p/s: bebudak jebon kat rumah ni belom berapa nak mesra lagi lar dengan dua baru yang dua hekor nih, memasing kalau jumpa hissing hissing siap kembang kembang bulu bagai...sombong bebenor!

12 comments:

sI tEDI said...

he he he he.. kena amek masa sket tok nak baik2. =))

E.d.Y said...

banyak betul kucing..comel2 semua..geram...

Chika said...

gile eksyen si mon ni.... tak sedar diri masih menetek... wakakakaka... tapi seyes kiut la semua anak2 ngan anak2 angkat baru lin ni... comel sgt2... suka tgk muka dorang..

Rosmawati Yusof said...

Bulatnyer mata dier.... kawanlah, kitakan serupa...Selamat Berkenalan simata bulat

Ikah said...

best ahh area umah MM nie..natural siap ada pokok leh panjat2 mcm main kat taman kucing jer..yang icap cucu tue dah besar2 semuanye..ish2..ngada2 taw

lupie said...

Pandainya "chot..chot..."

Hahahahah

Nur Misnan said...

cik meow.. mcm mana banjir kat area sana??

cik jebon 2 ekor nih memang ganazzz
pantang nampak pokok kot..
nak jadi mcm catmoment kot... hu3

marina anakcikbob said...

tomel la...
cerita bergamba..
aku tenyum je baca ni taw..

Kelly Chantek said...

kena buat minggu suai kenal ni..baru la diekor boleh get along kot..

keen said...

2 hekor tu bila nak berenti isap nenen haa??...

e.t.t.y said...

kuar lagi ke susu mak dia tu? ke mengempeng semata mata?

bella-wella said...

hahahahaha
hampeh!!
mon ngn min bdn da besau..
blagak xhengat..
skali menyusu lg..
isshh.. malu laaaaaaaaaaa