Sunday, February 13, 2011

" kitaorg dah 5 bulan taww... "

hai tawan-tawan!!
nak tawu tak??
kitaorang kan...dah kan...lima bulan  kannnn.....


yeyehh...kita dah beco!


Ucapan dari aunty B...
klik untuk tumbesaran


firstly kita nak ucap tengkiu pada aunty B sebab aunty B wish birthday kitaorg pada 12 Februari hari tu, tengkiu aunty B!! mummy kitaorg kann.. dia kann... lupa taww teruk betul !!  mummy cakap mujur aunty B wish kalau tak mesti mummy terus terlupa...mummy cakap lagi dia terharu sebab aunty B ingat dan dia mintak maaf sebab lambat reply mesej sebab mummy jarang bukak pesbuk. teruk kan mummy kita tuh...nyampah je tengok dia!





tapi takpe lah kita dah maapkan mummy sebab mummy bagi kitaorg mamam wet food favourite kiteorg dua hari berturut-turut pastu mummy hadiahkan rambutan tree ni untuk kitaorg! kita suka..kita suka!! tapi kan si Mata Beso ngan si Perot Boncit selalu je nak main kat rambutan tree kita taww.. tasuka tasuka!!


p/s: dah 5 bulan tapi masih menyusu ih ih ihh.....

14 comments:

mia.lia said...

yeah..kite da besa da besa..

hahaha

Cat-in-Sydney said...

Mon & Min,
Awak spray lah kat pokok rambutan tu, nanti si mata beso dengan perot boncit tu tak berani dekat. HAPPY BIRTHDAY!!! Jangan nakal-nakal tau (macamlah boleh dinasihat!) purrrr....meow!

Nur Misnan said...

mummy kau memang gitu
selalu lupa besday anak2nya..

nanti besday mummy
pujuk beli hadiah beco2 yer...

en. AMD said...

uish... cepat benor diaorg membesar... sedar x sedar dh 5 bulan ek.... tup tup lps ni dh jd mak bapak plk mon n min ni....

ItaJeff said...

wah wah cudah lima bulan ker...cikit bulan lg dah boleh potong tawwww....hehehe....anty gurau jer lah....hehehe

Kelly Chantek said...

lima bulan pun menyusu lagi? eee tak malu la Mon & Min! jatuh saham!!! tak malu ke dengan mata beso n perut buncit tengok?

anyway, happy belated 5th month birthday from uncle kc dan kroni2!

Pjaz a.k.a kud0o said...

cutenye...
ada kwn pjaz mmg suke kucing camni
sampaikan kami panggil dia mamamioww,heheh

Rosmawati Yusof said...

Amboi, manjat jer keje budak berdua ni, yer..nnti kena gigit kerengga baru, tau...meh, turun-turun...

VIVIAN said...

Happy birthday anak2 bulus..sama umur rimo dan suki..huhuhu

Jom Terjah Entri Baru : [Ailurophile]Banyak-banyak tempat..situ jugak tempat tidur

saya said...

owhh.. 5 bulan nak kene wish2 birthday 5 bulan yeh?/ ok laa.. happy 5th months birthday!! nak hadiah ye? meh sini aunty bagi.. hadiah pokpok montot cubit byk2 pelok kuat2!

aby said...

salam mm,
seronoknya dapat lepaskan kucing panjat2 pokok gitu...
tp problen kucing ni bila panjat tinggi kadang2 tk tau turun, main terjun jer ...
apepun hepi 5th month besday

marina anakcikbob said...

hepi belated besday dak nakal..
kawan la dgn dak tecik berdua tu..
sian diorang..

m.q said...

hepi 5 months besday Mon & Min
hehehehe...

BoBo Salem & ChaCha

grOundnUt said...

heppy belated birthday for 5 month...wahh..dah besar yer korang ni...jangan nakal² eh..nanti kene baling ngan kacang...ekekeke...^^'