Sunday, February 13, 2011

" kitaorg dah 5 bulan taww... "

Share
hai tawan-tawan!!
nak tawu tak??
kitaorang kan...dah kan...lima bulan  kannnn.....


yeyehh...kita dah beco!


Ucapan dari aunty B...
klik untuk tumbesaran


firstly kita nak ucap tengkiu pada aunty B sebab aunty B wish birthday kitaorg pada 12 Februari hari tu, tengkiu aunty B!! mummy kitaorg kann.. dia kann... lupa taww teruk betul !!  mummy cakap mujur aunty B wish kalau tak mesti mummy terus terlupa...mummy cakap lagi dia terharu sebab aunty B ingat dan dia mintak maaf sebab lambat reply mesej sebab mummy jarang bukak pesbuk. teruk kan mummy kita tuh...nyampah je tengok dia!





tapi takpe lah kita dah maapkan mummy sebab mummy bagi kitaorg mamam wet food favourite kiteorg dua hari berturut-turut pastu mummy hadiahkan rambutan tree ni untuk kitaorg! kita suka..kita suka!! tapi kan si Mata Beso ngan si Perot Boncit selalu je nak main kat rambutan tree kita taww.. tasuka tasuka!!


p/s: dah 5 bulan tapi masih menyusu ih ih ihh.....

suka?

14comments: