Friday, March 18, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

Bismillah...

Hai kawan-kawan! ahaa...hari ni saya buat entri untuk menyertai Contest Kucing Paling Comel yang telah ditag oleh cik Nerq dari The Fluffies & The Purrrs. Dah lama Nerq tag tapi baru hari ni berkesempatan nak buat hehe..sorry darling


Jom kita lihat banner dan syarat-syaratnya...




SYARAT DAN PERATURAN


1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com 
bereh!


2. Seterusnya letakkan/tangkap gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jait.
bukan kucing pakmat atau pak rostam tapi kucing saya sendirik


3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah
baiklah!


4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;)
i pollow ;)


5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.

1) cik Marie
2) Chika
3) Papa meow


haa...senang je kan? Jadi saya memilih untuk mempertaruhkan gambar si BabyMushuk ketika beliau masih kecil. This is one of my favorite photo..

konon dah habis comel lah tu huhuu...



Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan gambar kucing mereka yang paling comel.
 so..Good Luck Everyone ;)

tarikh tutup: 30 April 2011

8 comments:

gt hans said...

nak masuk gak laa..ehehe :)

apisv2 said...

timekasih sbb join contest ni.
goddluck;D

meowwmania said...

gt hans,
boleh cikgu meh la masuk, kita sama-sama meriahkan lagi contest nih ;)

apisv2,
tengkiu..

Nur Misnan said...

aduss cik meoww..
nak masyuk mcm mana
kucing un tak da..
hamster ok tak?

takpe2 esok mak pinjam
gambar kucing jiran. lulus tak
masuk contest... hehehe

m4rilyn said...

waaaaaaaaaaaaaaa di tag.

Mistyyyy mana kamu nyorok? Mummy hangkat kamu kat Kluang dah buat kerja nakal

Papa meow said...

Salam, t kasih tag, nanti papa suruh talhah join kan he3

thefluffies said...

comel comel comel!

thefluffies said...

comel comel comel!