Thursday, March 24, 2011

Rakan-Rakan Animal Lover Saya

Assalammualaikum...



kalau perasan ada beberapa perubahan yang saya lakukan pada belog saya nih, saja lar takde keje.. saja nak pening peningkan kepala menatap kod-kod html tuu huhuu..



dan kalau korang perasan senarai blog-blog animal lover pon dah takde ops ops! bukan dibuang yer...tetapi saya telah membuat satu blog khas untuk mengumpulkan semua blog-blog animal lover.


blog animal lover pon dah semakin bertambah dan saya yakin bilangannya pasti akan bertambah dan bertambah. atas keyakinan itulah saya membuat keputusan untuk mewujudkan satu blog khas untuk dikumpulkan semua blog-blog pencinta haiwan.


Jom usha belog rakan-rakan pencinta haiwan saya!!



boleh klik kat banner tu yerk...



p/s: jom ramai-ramai kita meriahkan lagi dunia pencinta haiwan. the more the merrier tak gitu..

6 comments:

lupie said...

We love Auntie Meow's effort!!!
Bravo!!

Love, Lucky & Co

Kelly Chantek said...

MM

suka! tapi takleh nak click LIKE tuh sebab takdak facebook.. :p

ada lagi manusia yang takde facebook kan?

Anonymous said...

rasa banner tu lom forwardkan kat link baru lagi. coz kuar gambar tu balik

meowwmania said...

lupie,
love u too...

Kelly Chantek,
hehe..takpe kite ada pesbuk tp tak aktif pon :D

Anonymous,
oh! kena klik pd banner kat sidebar belah kanan ekk..gmbr kat entri tu cuma nak tunjuk rupa banner tu saje ;)

Mamarempit said...

meowww!!!!!....hehehe..besttt

mami iyau said...

syiok... syiok...
terbaeeekkk sis!!
hehehe~