Monday, March 28, 2011

" Saya bosan lar mummy... "






















Aktiviti MON sepanjang ke-tidak-sihatan-nya. 
Harap maklong!

30 comments:

Ecah said...

hahahahah!!!! sukeh!!!

gt hans said...

ahaha..syabas Mon..ekeke

Mamarempit said...

hahahaha.....pepagi dh buat Mamarempit gelak...hehehe....

xtvt yg paleng berfaedah...& mahal nilainya....hehehee

bella-wella said...

hahahaha.. mon2...
semoga cepat sembuh ye!!

Just Call Me V said...

ceh..ingat apa la idea bernas die nak buat aktiviti berpekdah..rupanye..hahahaha

habsahharun said...

dah tua bangka pon nenen lagi..hahahah

Kelly Chantek said...

aktiviti yang sihat..

tdo, rest dan minum susu...:)

Cat-in-Sydney said...

MON!!!!!! Tak senonoh. purrr....meow!

saya said...

aiyohhh..mon!!!! udah besor lorr..lagi mau chot-chot kaa?? hehehe..layan je la budak tak sihat katakannn...

nur anis said...

wah mon..besar-besar pun nak cgot-chot lagi.. cepat sihat ye mon..:)

Rosmawati Yusof said...

Uuuu...tak malu, dah besar nenen lagi...

Cik Siti said...

ya ampunnn Mon...x senonoh la kamu ni...haha..

suke2..

RAF said...

da besar pun tak abis menyusu lg..huhu

dynamaisara said...

eeee..nenen lagi!!tak malu..

dynamaisara said...

sis..mcm mana buat box dialog tu keluar dari pic?dah try tak bleh la..

mami iyau said...

hik3~
sama perangai mcm kucen mak mentua sy kat kampung... si lanun tu nenen lg kat mak dia si milo w/pun dah besar bagak... heee~
tp sedey sbb milo ilang ntah ke mana... mak mentua ckp milo dah mati... huuu~ x lama kndian lanun pun ilang gak... mgkin cari mak dia kot... huuu~

ItaJeff said...

hehehehe....x snonohlah mon ni...hehehe...

Chika said...

hahahaha... lawak la si tomon ni... nak cuit2 je idung dia tu.. hihihih

marina anakcikbob said...

hahahaha.. nyusu tetap berjalan mcm biasa..
get well soon..

aby said...

salam mm.
pandai mm buat dailog ..

lucu juga ...
last2 nenen juga ...

HimAwaRi said...

hahah~~bernas sungguh idea si Mon nie d saat keboringan kekeke~~~comey jek :P

m4rilyn said...

terbaek lah!

ettymelladikboy said...

mama, mummy tengah nanes sebab fikir mana nk letak kami lepas kawin karang. sebab mummy punya future husband tak suka kucing....

tapi, bila mummy baca entry mama, terus mummy senyum...

terima kasih mama!!

thefluffies said...

Mon tak malu..! Dah besar pun nak nenen!!!

-Jebat yg ensem-

Miss Ieza said...

auwwww!!!
sooo soo sooo sweeettttttttttttt!

Nur Misnan said...

choiii.. itu mummy memang tak der keja
kasi chot chot hari2..
sudah besar mehhh... botol ada

m.q said...

Mon, awak dh besar laaaaa

Ikah said...

Mon...dah besar gedabak...malu arr

akmalhilmi said...

hahahahhaa
gelak guling2
huhu

cik sakdi said...

kahkah pandai mon wat lawak!!!! hahahahhaha