Friday, March 11, 2011

:: Sketsa Romeo & Juliet ::



Omeooo!!!
mana adik kamu si Yuli??





p/s: moral of the story,  jgn tinggalkan adik anda keseorangan di atas pokok...sgt kejam okeh!

17 comments:

nur anis said...

geramnya tengok yuli...comel sangat....nak pegang....

marina anakcikbob said...

hahahaa.. mummy la kena turunkan yuli..

gabbana said...

hahaha..! SANGAT COMEL....!!!! espeseli gambar kedua tu...!! xD

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

muahahahaha..sgt kiut okeh budak2 tu...yuli and omeo mmg sgt comel la...i loikke...pinjam barang setahun blh tak agak2 ?? ^_^

Kelly Chantek said...

MM ni leh jadi director filem tetucin lar... :)

cute post! keep it up!

Cat-in-Sydney said...

Padan muka Yuli! Itulah nak itott sangat. Abang Omeoo tak boleh harap. Sah jebon! purrrr....meow!

gt hans said...

ahaha..teringat kecik2 slalu tinggalkan adik bwh pokok..kita panjat pokok mkn manggis..adik kat bawah nangis2..ahaha

saya said...

hehehee...lawak2...suka tgk mata yuli tu ala2 pirate gitu...

meowwmania said...

nur anis,
hehe..boleh jer meh la sini ;)

marina anakcikbob,
sudah semestinya grrrr....

gabbana,
comel kan :)

MyA,
first, sorry tak reti nak buat bentuk2 kat nama u tuh hehe

nak pinjam?? mana bulehhh

Kelly Chantek,
hahaha...saje suka suka =]

Cat-in-Sydney,
alahh...dedua pon jebon :D

gt hans,
hohh cikgu juga?? hahahah..

saya,
harap2 dpt hiburkan sikit hati awak yer :)

Ms J said...

jikalau benar seperti yang diceritakan.. haruslah ada bakat pembuli si Omeo itu!!!

habsahharun said...

amboi yuli kemain nak panjat tinggi2..jatuh kang..hep hep..

meow93 said...

nomey nya 2 adik beradik tu

meow93 said...

nomey nya 2 beradik tu

Chika said...

hahahaha nakalnya omeo menyakat si yulie.. cian adik tu. dah la comey

thefluffies said...

Ala comelnyeeee!!!

bestnya ada pokok untuk dipanjat. Budak2 kat umah ni panjat rak dan meja makan jek dalam umah ni ;P

dynamaisara said...

ahahaha..cute la dorg nih!!

Nur Misnan said...

cik meoww.. lepas nih
boleh ler buat komik pasal
2 jebon dari Kluang.. hu3