Friday, March 4, 2011

:: Terima Kasih Kawan-Kawan ::

Hello lovely people!!
and Happy Upcoming Weekend  :D



First and foremost nak share berita gumbira, Baby Mushuk dah nak makan hehe..suka sangat! syukur alhamdulillah... Walaupon pada mulanya terpaksa force feed Baby Mushuk tapi pagi tadi cuba letak mangkuk makanan depan dia pastu terus je dia makan, yeayy!






Mungkin agak keterlaluan saya merisaukan budak busuk nih, tp disebabkan pengalaman sebelum sebelum ni dengan anak-anak pompuan saya yang lain tak sama, itu yang membuatkan saya panic. Dulu Bulat, Citam dan Kakak Baby pulang je dari klinik terus makan dengan gelojohnya sebab kelaparan jadi bila si Baby Mushuk tak mahu makan itu yang menakutkan saya, bimbang bimbang perkara yang tidak diingini berlaku. Sebab kes kucing mati selepas dikasikan pernah terjadi. Tapi syukur alhamdulillah Baby Mushuk menunjukkan perubahan-perubahan yang positif.






Dikesempatan ini saya nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada kawan-kawan yang prihatin yang turut sama memberi kata-kata semangat, nasihat dan mendoakan Baby Mushuk. Terasa lega membaca komen-komen dari kawan-kawan di saat saya bersusah hati. Hanya Allah yang mampu membalas jasa baik kalian dan saya juga mendoakan semoga kawan-kawan semua sentiasa diberi kesihatan yang baik di samping si comel-comel tersayang.



Sekalung penghargaan untuk kawan-kawan di kala 
susah senang bersama :


NaddY
sunyi sepi
Chika
Cat-in-Sydney
habsahharun
cikPija
Kelly Chantek
m4rilyn
nur anis
thefluffies
aby 
ItaJeff
gt hans
Nur Misnan
etty
keen
Papa meow
phat cat
dynamaisara



p/s: tak lupa ucapan terima kasih juga untuk silence reader *wink*

22 comments:

gt hans said...

Alhamdulillah.. :)

Cat-in-Sydney said...

Alolo....cian dia! Kenapa perut dia kuning? Masa Nicole, Nikki dan Angelina kena *snip* tak pulak ada kuning2 tu. purrr...meow!

NaddY said...

samer-samer....
Baby mushukkk!!!!!!! cepat sembuh!!!
mummy mu sudah bimbang....

nur anis said...

sama-sama..^_^ semoga baby mushuk terus sihat macam selalu...=)

grOundnUt said...

Alhamdullilah ...
semoga baby mushuk blh bermain aktif spt sedia kala ...^^

Mamarempit said...

suka tengok stail dia tido..kaki kejong...hahaa....comel...tak pe la...dia kasik mummy dia risau...asek hepi2 je...sikitttttt jer tuu dia kasi risau...hehe

saya said...

alahai..lama saya tak jenguk sini rupanya baby musyuk dah kena sunat ye... sayang dia... saya pon tengah dok nak pikir hantar bebudak luar tu pi klinik tapi nak carik date yg sesuai tu la yang payahnya.harap baby musyuk cepat sihat ye.. so boleh lari2 lompat panjat pokok...

Chika said...

Alhamdulillah... ramainya yang prihatin ngan baby mushuk ni.. Yang paling penting dia dh makan... huhuhu lega hati Mummymeoww yer...

NISS said...

xde name niss pon...;p..hehehe..tak kisah..still menyokong pencinta haiwan..;)

Kelly Chantek said...

Alhamdulillah.

to Baby Mushuk

jgn noti2 dan buat mummy kamu susah hati ok? :)

get well ASAP!

m4rilyn said...

alhamdulillah.

lega

sama2 :)

lupie said...

Hello Baby Mushuk!
Eat well and recover soon.
You are such a big brave girl!
Auntie Lupie give u one biggie hug!!

P:S: Try to confine and don't let her jump or lari-lari as her spay area is kind of big and raw.

Ms J said...

alhamdulillah... baby makan manyak-manyak tau! Nanti leh cepat beso dah gemok!!!

etty said...

alorrrr lorrrr lorrrr.....
* nangis terharu..

etty said...

alorrrr lorrrr lorrrr.....
* nangis terharu..

yatee 'yosh' yakuza said...

comelnyeeee kucing!!

marina anakcikbob said...

sori2.. aku baru baca..
memang akan nanes la kalo kucin ilang..
dulu boboi ilang memalam, memang aku jerit2 je panggil nama dia..
dia pulak memang xbunyik..
bunyik time sakit je.
sekali tengok atas pokok sebab kena kejar dgn kucing jahat.
so,memalam la aku manjat turunkan dia.
dengan terberak2 lagi..
sob sob..
sekarang dia da xde..
sob sob..
jaga la kucing yg ada elok2..
sob sob..

aby said...

salam mm,
alhamdullillah BM dah sihat,
faham sangat kegelisahan yg dialami klu cat tengah sakit,
kita pun ikut pening sama ...

harap2 BM akan aktif mcm biasa ..

m.q said...

babu bucuk dh sunat ke???
good gel...lama tak singgah sini :)

Cik Siti said...

auwww...baby musyuk..kamu dah dewasa rupanya ye...cepat2 sembuh ye nanti boleh main ngn mon & min... :)

thefluffies said...

Alhamdulillah.. :)

habsahharun said...

alhamdulillah...cpt2 cergas ye..:)