Saturday, April 2, 2011

" BINATANG betul lah !! "





*binatang di sini bukan lah zebra, zirafah mahupon gajah tetapi membawa maksud serangga.


**doctor special pula adalah doctor specialists bukan bermaksud saya mempunyai hubungan special dgn doktor tersebut.




Sekian, terima kasut!


18 comments:

m4rilyn said...

Mon juleng...makin handsome la awak.

eh serangga gigit? sabau lah. dia nak care dari Mummy meowwmania gak kot :)

eh lau doc tu lelaki n single...apesalahnya *ehem*

Rosmawati Yusof said...

Patutler lama tak updated blog.. Alhamdulillah, dah sehat...

Ms J said...

setuju dengan M4rilyn!!!!

Get well soon dear!

habsahharun said...

dah letak kapur kat telinga dah?
semoga sihat-sihat ye..:)

Chika said...

ala... br nak gossip ngan dotor special tu. Di harap mummy Mon cepat sihat ye dan semoga mon dpt mkn wetfood nnt... amin...

Nur Misnan said...

pulakk... binatang manalah
yang digigit cik mummy nih

get well soon...

Lan Bingka said...

kesian mummy dia.. jaga mummy elok2 ya

Mijoe said...

camne la kene geget dgn serangga neh?

dah sembuh ke belum? get well ASAP k!

kang kalau MM tak sihat, risau pulak budak2 bulu tuh.. :)

nur anis said...

get well soon... :)
jaga mummy elok-elok tau mon..

thefluffies said...

Get well soon aunty MM!
P/s: saya rindu memon :(


-Jebat yang ensem-

Cik Siti said...

alamak..memang parah klu ada binatang masuk tinge..seksa betul..

MM dh ok ke skg ni? ada petua suh titik minyak kt dlm tinge..huuu seram..berminyak plk dlm tinge tu nti..

Mon...dpt makan kibbles pun ok ape..pakcik Senget ari2 mkn priskis je..hehe

ItaJeff said...

Hehehehehe.....luculah mon ni...gelihati anty ita baca tau....jg mummy mon elok2 ek....

gt hans said...

binatang betul laa..ekeke

aby said...

Mon meh datang umah uncle,
banyak RC kt sini,
boleh makan sama dan berkenalan dgn mieow2 kt umah tu ..
utk mummy Mon,
get well soon ...

Juz Call Me Sharz said...

buble ngan muke die memang masuk lah!!! hikhik...

yang kelakar mase die ckp binatang betulla...

Miss Ieza said...

kah kah kah..
sangat kelakar entry nie meskipun sebenarnya topik nie menceritakan ketidaksehatan tuan mon..

moga mummy mon cepat sehat k!
:p

Miss Ieza said...

adeh!
entry yg sgt kelakar!
hahaha...

btw moga mummy mon cepat sehat k!

cik sakdi said...

mon bukan nak risau pasal mummy dia.sibuk risau pasal makan. haha