Monday, April 11, 2011

" mummy, i'm sorry.. "



tak marah lah
SAYAANNGGGGG............ ops! ter-caps-lock pulak



pukul 2 pagi-pagi buta membersihkan muntah si MOMON, mujur ada Febreze. With Febreze Fabric Refresher Antimibacterial , you can eliminate 99.9% of the bacteria that cause the odour and leave a light, fresh scent.


 IKLAN INI TIDAK BERBAYAR

24 comments:

Adem and Cats said...

hahahha itu ok lagi kucing saya tgh sedap2 tido dia hentam kencing atas katil pukul 2 pagi pulak tu huhuhu

habsahharun said...

lain kali suruh momon lap sendirik...:p

Mijoe said...

ciannye momon.. kenapa momon muntah?

cian mummy kamu terpaksa bangun kul 2 pagi.. sempat lagi mummy kamu promote febreeze! :p

SabmYzSa said...

alahai momon...eh, sian mummy kamu...

m.q said...

Mon demam yer. mkn ubat tau...

dynamaisara said...

ahahaha..kelakarla budak ni..sabar ye sis ..biasala anak2..

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

laaaaaaaaaaa... knp termuntah nyer..?? x sihat ker dia??

hope xde pape ler yekkk...

nasib baik mommy dia ada Pebrisssssssssss..!! hehehehe

hentakbelipat said...

hahaha...xpsl2 naik juling mate aku pulak tgk minatnag tuh..

thalhahaziz said...

wahh, sejak bila akak jadi Duta Fabrezze (bt0l ker eja cam ni?) nih?

Lan Bingka said...

nasib baik tak muntah kat mummy..;)

meowwmania said...

Adem and Cats,
kencin?? hahahahaha....

habsahharun,
kann...beklah lenkali kite soh dia yerk ;)

Mijoe,
ntah la makan byk sgt kot..

tp febrezz tu mmg berkesan hehe..

SabmYzSa,
tulah..majuk ngan dia sploh minit

m.q,
rasanya tak demam, harap2 jgn la demam :)

dynamaisara,
hehe..geram kejap je tgk mata dia yg juling tu trus cair huhuu

Phat Cat with Phat Lady,
Momon tak pape..harapnya lah

pebriss mmg berkesan! ;)

hentakbelipat,
hehehe...mintak maap mmg sejak azali camtu

thalhahaziz,
saje kasi pomot pree sbb mmg berkesan hehe..

Lan Bingka,
choiiii....mintak jauh lah huhuu

saya_arief said...

huhu.kucing tu wat muke innocent.
:D
comel.

Cat-from-Sydney said...

Aunty Meoww,
Kita selalu dapat pujian sbb tak pernah muntah, seumur hidup! Idaklah macam si Brad ke, Tom ke, buat Mama stress je. purrrr....meow!

nur anis said...

comelnya dia merayu mintak maaf..hihi

aby said...

salam mm,
sama la ..
aby pun guna freebez juga utk spay bahan2 buangan kucing2 ni ..

sarung tangan plastik juga tk utk membuang buang ,,

Misz Pinkie Winkie said...

hahha..mata tak bleh blah.
tak baca komen lagie dah gelak terguling2

meowwmania said...

saya_arief,
huhuu..harus lah buat muka innocent nak elak kena marah, sabo jelah..

Cat-from-Sydney,
ye ke...bagusnya...apa petua kasi sikit, aunty nak soh MOMON amalkan ;)

nur_anis,
kann...mmg pandai, geram jek

aby,
betul tu..sebagai langkah keselamatan, kalo boleh nak pakai face mask sekali utk mengelakkan bau-bauan ;D

Misz Pinkie Winkie,
hehe...yuling :D

Intan Maizura Ibrahim said...

ehhh..simomon juling he?kiut la...

saya said...

muwahahahahahaa..i love you lah momon!!!!!! malam ni muntah lagi ye..kali ni betol2 atas mummy time dia tido. hehehehe...

e.t.t.y said...

berpusing pusing macam gasing pun tak perlulah mata tu naik juling momon. hahahahhahahahaha

Khuzrin Kamarudin said...

ok.. kucing ini sangat comel.. nak ambik dia buat gelang tangan... boleh tak? hahaha..

thefluffies said...

Takpe demi Momon, Mummy tak marah. Kalo mummy marah, amek kain baju bungkus naik bas turun penang k.

meowwmania said...

Intan Maizura Ibrahim,
ha'ah MOMON memang yuling hehe..

saya,
amboii amboiiii....

e.t.t.y,
harus la juling mak etty nak bg efek tu nampak huhu..

Khuzrin Kamarudin,
nak buat gelang tangan?? camana tuu...

thefluffies,
hehe...mummy marah kejap jew lorr..

grOundnUt said...

siannye momon, mata sampai pusing-pusing ...