Wednesday, April 13, 2011

Pakcik Teddy Menjadi Mangsa Keadaan. Kesian...

Siapakah pakcik Teddy?
Pakcik Teddy adalah peneman setia bebudak jebon.






Dari zaman MOMEL sehingga lah ke zaman MON dan MIN. Walaupon semakin pudar ditelan zaman pakcik Teddy kekal suci dan bersih dari kekotoran.

Namun kejadin MON muntah malam kemarin sedikit sebanyak terkena tempiasnya pada pakcik Teddy maka masuk lah pakcik Teddy ke dalam mesin basuh untuk dimandikan.


Gambar sebelum dimandikan.





Gambar selepas dimandikan.


waaa...manyak putih!



p/s: Sila percaya. Kalau tak percaya pon tak apa...

19 comments:

GtHans said...

ahaha~ putih bangatttt!!

marina anakcikbob said...

arghh.. tipu.. tipu.. xcaya..
kalau la boleh kurus lepas masuk washing machine kan bagus. hahahaa..

m.q said...

wahhh...pakcik teddy dah mengecut hahaha

nur anis said...

kesiannya pakcik teddy masuk mesin muat-muat je.. yang dah dimandikan tu senang lenang duduk dalam bakul ye..huhu

Mijoe said...

aik? pakcik teddy dah transformed jadi mon ke MM? :)

Shaz Alina said...

ahahaksss !!
lucu ler en3 MM ni...
shaz pun nak try mandikan cik bearbear gak la...
kot2 leh jd putih berseri mcm tu gak... hehe~

Cat-from-Sydney said...

Teddy dah jadi kitty? Oh no!!!! purrr....meow!

m4rilyn said...

uiks..shrink!!

bella-wella said...

hahahaha.. awat pkcik teddy da shrink?

habsahharun said...

tu diaaaa....putih.
pakai sabun apa ntah...

anis said...

haha, kecik trus kna spin...saye caye!! hihi

Rosmawati Yusof said...

He, he.. boleh tukar pulak erk, dr bear jadi meow-meow...

Ms J said...

kesian teddy.. masuk gebu kemain, bila dah keluar. KECUUUTTT!!!

Nur Misnan said...

choiiiii... terkezut aunty nur tau
dari besar terus kecut putih melepak...
melingkar jer... hu3

kiss aunty nur for mucyuk

dynamaisara said...

wahhh..mengecil dan putih gebuzz..tahniah pakcik Teddy..hahahahha...

thefluffies said...

Waahhh dah la putih gebu.. mengecut plak tu...!! :D

Cookie Monster! said...

haha,,terbaik la!

Miss Ieza said...

adeh! senak perot aku gelak...
hang nih lawak betoi aa..
kreatif sungguh!

hahahaa...

keep it up!

putribongsu said...

wahhh muda & slim terusss...kehkehkhee