Monday, May 23, 2011

Misi CITAM Berjaya cis !

Assalammualaikum w.b.t


hohh lama tak online..busybody sikit, banyak ketinggalan cerita ceriti menarik rasanya. sat lagi nak ber-blogreading blog kengkawan.


cerita hari minggu hari tu pasal si Citam, dah basi kot tapi nak citer jugak. tempat persembunyian Citam time mandi hari tu adalah di bakul motor abah. langsung tak perasan sampai ke sudah tak jumpa cari. jadinya Citam telah berjaya menyelamatkan diri dari dimandikan cisssssssssssss dale!!










Citam BUSUKKK!!

15 comments:

habsahharun said...

strategik nye tpt menyorok..:p

Shaz Alina said...

wahaha~
sanggup gulung2kan badan mcm tenggiling smata2 nak nyorok dr kena mandi eyhh...

aii la Citam... hihi~ XD

marina anakcikbob said...

boboi dulu lagi dalam bakul apa pong dia tido. bakul sampah [kalau br ganti plasti], bakul motor, bakul baju kotor, baldi. ishhh.. semua la.. tapi tang mandi dia xlari. hehehe..

m4rilyn said...

Citam panjang akal sampai Mummy tak terpk. hikhikhik

ctpayong said...

bukan main melengkung tido kat dalam bakul moto.

akmalhilmi said...

pdi dia caarik tmpt hide ek
amboiii
citam nakal yeeee

aby said...

muat2 badan jer ..
he..he...

ery D cat said...

hahaha bijak..bijak...

m.q said...

suka la tu Citam xpayah mandi eh...

saya said...

citammm..dah tak muat bakul moto abah tu.. hishhh... sanggup tu bersempit2 taknak mandi punya pasal. so notty yet so cute!!! kasi cubit sikit. hehehhee...

Syuk Ry said...

cumil yer kucing 2 tdow..
film review : PIRATE of THE CARIBBEAN 4

MamaLeeya said...

memang port paling besh bagi bulus....kalo dpt dalam baldi..lagi dia suka....hahahhaa

Mijoe said...

kantoi dah citam..

lepas ni sure dia carik tempat lain.. :p

Cat-from-Sydney said...

Busyuk pun mummy peluk cium juga kan? meowww...Nikki

Miss Ieza said...

takut mandi rupanya citam nie ehh?
hahaha..
comel dia nyuruk dlm bakul tuh... :p