Saturday, May 7, 2011

Ucapan Istimewa Untuk Mummy..





mummy..

terima kasih kerana menjaga kami,

terima kasih kerana menyayangi kami,

terima kasih kerana memberi kami makan ketika lapar,

terima kasih kerana merawat kami ketika sakit,

terima kasih kerana bermain dan menghiburkan kami.


mummy..

terima kasih kerana menggembirakan kami dan..

terima kasih di atas semua kasih sayang ini.


T E R I M A   K A S I H !!






Sempena hari ibu ni mummy kata dia ada surprise untuk mak. mummy dah plan makan besar untuk mak.

hurmm...saya ingat nak buat surprise untuk mummy jugak lah. saya nak buat kenduri blackwood besar-besaran, boleh kita makan blackwood ramai-ramai. harap harap mummy suka hikhik...



15 comments:

akmalhilmi said...

aiceh
:)

m4rilyn said...

bukan mummy n granny?

anyway, happy mother's day 'Mummy'

Rosmawati Yusof said...

terima kasih, Mon..Mon dan adik2 lain jgn nakal2, tau..nnti mummy pening kepala lagi..

Nur Misnan said...

ohhhhh.... happy mother Mak both of u
wish u all the best Mummy n mak 4ever
for al jebon2...

lupie said...

Kenduri Blackwood? Hehehe, mesti mommy u suka kan!!!

Such lovely tribute to your mommy and mak!! Sweet, sweet boy indeed!

hud aikara said...

wahh..so sweetttt!

GtHans said...

Smlt Hari Ibu utk Mummy..;)

en. AMD said...

dari cucu, anak, n mak... smua cantik2 belaka..... :)

Shaz Alina said...

sweet nye mon ni beri mother's day wishes...
jgn lupa pi salam cium tngn mummy n mak tau... =^^=

Mijoe said...

mon nak suruh mummy makan blackwood jugak ke? kang mengiau pulak mummy tuh, sapa yang susah nanti? :p

aby said...

terima kaseh kt mon n adik2 dan mamanya kerana beri peluang aby lepak membaca crita nya..

Chika said...

Sweetnya gambar mummy ngan mak...

apalah agaknye mkn besar dorang mlm ni kan mon? mesti ada lobster, ada lamb, ada ciken gemuk2, ada fish beshar2... tak teringin ke mon? hehehe

Bersyukur je ngan apa yang ada kan Mon? thank you mummy ngan mak sebab jaga Mon sampai besau cenggini.
hehehe

Chika doakan Meowwmnia sekeluarga juga diberikan kesiahatan yang baik, dimurahkan rezeki serta diberkati olehNya... Amin... Happy mother's day to mummy meoww ngan mak meowwmania... peace yaw

sweetsal said...

selamat hari ibu..mummy..

ctpayong said...

uwahhhh...kenduri blackwood toh.

selamat hari ibu juga untuk mummy & mak.

Miss Ieza said...

nape mata mon comel sgt?
siyes.. suka sgt tgk mata dia...
unik sgt...
gerammmmmmmmm!