Wednesday, May 25, 2011

Yuna & meowwmania. cehh ! tajuk nak gempak saja...

Assalammualaikum.


Hai kepada semua pembaca dan pencinta haiwan!
Semoga kalian semua berada dalam keadaan sihat dan gembira.


Bercakap tentang pembaca ada seorang pembaca senyap (silence reader) PM saya di facebook katanya "sekilas pandang ur face like YUNA". Dan semalam beliau menyapa saya dalam chat, bila saya tanya siapa..beliau kata yang dulu penah kata wajah saya seiras Yuna. saya pon macam ohh! ingat ingat...


masalahnya macam Yuna keee....? tang mana celah mana yang macam Yuna saya pon tak tahu. ce tengok ce tengok...





Gambar Pertama:
Yuna yang santek dan kurus bersama meowwmania yang gemok



Gambar Kedua:
sekali lagi Yuna yg santek dan kurus bersama meowwmania yg masih gemok. Yuna saya jeles dgn awak *sambil memuncungkan mulut



tapi saya tak kisah pong...saya terima je mungkin kalau saya dah kurus nanti baru seiras kot, sekarang ni tak berapa nak sama la kot HAHA... TAPI TAPI kalau orang kata wajah saya seiras Katrina Kaif itu memang saya setuju sangat lahh...










haaa sama kann??


wakakakaka....
sila muntah pepel sekarang ahaks~



ok ok sebenarnya saya bukan nak bercerita pasal Yuna, Katrina Kaif mahupon si meowwmania yang perasan ituh. sebenarnya saya nak bagitahu yang Si MOMON telah di-admit di klinik untuk disunatkan. Kawan-kawan tolong doakan anak bujang mata juling saya ni selamat dan semuanya berjalan lancar yerk...



:: Momon yang shomon ::

20 comments:

akmalhilmi said...

den buat kenduri sbb dia dah sunat oke :)

m.q said...

MoMon sila arrange date dgn Yuna lepas sunat nanti yek
heheheheh

saya said...

hah?? tolongg... tolong.. stretcher.. stretcher.. cpr..cpr.. saya mau pengsannnnn!!!!! hahahhahahaa... ala2 yuna katanya..momon pon nak pengsan dah tu sampai naik juling matanya. alololo..takpe2..kita bagi chance kat dia. yuna pon yuna laaa.. layannnnnnnnnnnn... ilebiu momon!

Syuk Ry said...

cumil ow kucing 2..
Bersedia Untuk Bertukar ker Windows 8

Cat-from-Sydney said...

Welcome to the club, Momon! Aunty Meoww, kata orang kalau tak nak anak bulus lari dari rumah, sunatlah dia. Yang si Angelina tu lari apahal? Sunat tak habis kot. Dia tak kesian Mama dia....sampai demam dah. meoww....Nikki

nEuR0 shEwAzni said...

momon yang mushuk !!

hey akak ! akak lagi lawa dari yuna taw !

SabmYzSa said...

ye la..ada iras2 yuna...hiks!

NaddY said...

hahahahhahahahah....
momon mari kita gelak sama-sama...
ahahhahahah...

tak mcm yuna tapi boleh lah tahan kecomelan nyer..

kejap sambung gelak dulu..hahahahhahahahah

ItaJeff said...

emmmm...mmg ada iras2 skit...tapi MM lg sweet dari Yuna...sy suka pp MM yg comey...

sy doakan momon selamat disunatkan...hehehe...dah bujang anak mummy kan....selamattttt...

sesemut said...

sama tang senyum dia rasanya.

momon... nak auntie dtg selamatkan bawak lari dr klinik kaaa?,,ehhehe
aminnnnnn selamat segalanyaaaa...

GtHans said...

ahaha..sambil telan muntah sendiri..;p

Ms J said...

kronik betul juling si momon ni eh??

Mijoe said...

all the best Momon!

control macho yer..jangan takot2 nak sunat tuh..!

MamaLeeya said...

dah sunat leh main tawin2 kan mummyyyyyyyyy.....
ngehehehe

Nur Misnan said...

haaaaa... cik momon dah sunat
bagus... aunty nur suka
tengok mata juling tuh...
cute... hu3

Lan Bingka said...

oo..ada plan nak kurus eh..bila tu? hehe

m4rilyn said...

never like yuna. never seen her as talented person.

Miss Ieza said...

momon cumel sangat...
pasal mata dia unik..
(jgn cakap juling.. kasar bunyi tuh!)
hahaha...
dah bujang dah momon yek..
pasni leh cari calon isteri ye mon?
:p

btw miss meowwmania lagi cun dr yuna. yuna biase2 je. :)

lupie said...

I only know Ms. Meowmmania ... and I think, Yuna does look like her!! :)

Good luck Momon sweetie pie!
Speedy recovery!!

{{{hugs}}} to all!!

Shaz Alina said...

a'ah... setuju... MM lg cun n sweet dr Yuna... hik2~ =D