Thursday, June 30, 2011

9 bulan yang lalu...

Assalammualaikum.



aloloo manjanya si Mon dengan kakak dia



Dorang berdua ni memang rapat, perangai pon lebih kurang sama. Manja, penyabar dan berdikari. Selalunya kalau bawak balik kucing baru, Mon dengan Baby Mushuk lah yang paling tak kisah. Atas sebab itu jugak dorang berdua ni senang kena buli dengan pendatang baru contoh terhampir si Wira mata catu. Sampai terjerit-jerit dikejekan Wira kadang kesian tengok.


Bila tengok dorang tidur berdua macam ni, macam sebaya je kan padahal jauh beza umurnya. Si Baby Mushuk ni macam tak besar-besar lah...camtuuu jek. Adik-adiknya dah lebih besar dari dia.


Teringat masa MON dan MIN kecik dulu. Baby Mushuk sangat rajin menjaga adik-adiknya. Lebih rajin dari ibunya si Kakak Baby tu. Kadang terkonpius anak siapa, sampai gitu sekali rajinnya si Baby Mushuk nih... bayangkan lah.



Lebih kurang 9 bulan yang lalu.....



Baby Mushuk memandikan MON



menjadi teman tidur...



dan teman bermain



p/s: dah beco anak mummy sob sob...cedih

13 comments:

keyna kina said...

AWWEE .. comelnye, dah besar dah diorang

Misz Pinkie Winkie said...

baby muchuk
kamu adalah malaikat buat adik-adikmu.
luv u sayang.

belogkiter said...

comel... suka tengok diorang baring baring

KittyWorld said...

alaaa...comeynyeeee...<3

e.t.t.y said...

MCM SEDIH PULAK.....SOB SOB SOB JUGAK.....

Cat-from-Sydney said...

Cute kan masa kitten? Lainlah Angelina...dah besar pun masih cute. (perasan giler) purrr...meow!

Cik Siti said...

cepat je budak2 jebon ni membesar kan..rs mcm baru je dorang ni dilahirkan..sob..sob..sedih & terharu jujak...

ItaJeff said...

sedih pula baca n3 mm ni....gambar lama tu sweet sgt...baby muchuk, kamu mmg baik hati...

Nur Misnan said...

ohhhh... touching ler..
suka main gesel2 ler itu
momon...

m4rilyn said...

alololo sweetnya baby mushuk

Ms J said...

oloh oloh oloh... ni yg cayang baby musyuk lebey nih!

Mijoe said...

masa berlalu begitu pantas...

meow2 datang dan pergi...

semoga tuan2 meow semua sihat sentiasa untuk terus menabur bakti dan memberi kasih sayang kepada makhluk yang super duper comel tuh! Amin.

marina anakcikbob said...

sedihnyaaa... sobs..