Wednesday, August 10, 2011

Contest Gaya Awesome

Share
Assalammualaikum w.b.t



Saya telah ditag oleh anisquidward untuk menjoinkan diri dalam Contest Gaya Awesome. eh cop cop! bukan saya tapi Baby Mushuk. wahhh! lawan tokey maharaja lawak kamu yer Baby Mushuk.


Ok takpe sebab mummy baik hati, mummy joinkan kamu dalam contest ni yerk... hahh! ini dia!! mummy rasa inilah gambar kamu yang paling awesome!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


awesome keee..??? huekhuek


 ...



kopipes dari blog family of fur




k ni syarat2nya plak..:

1. korang follow blog FOF and SHE WINTER
bukan pe.. sng tok tau update psl contest ni...
tol x? tp klu xmau. pon xpela.. its ok..
tidak memaksa korang memfollow...

2. like fanpage ni: SINI

3. letak tajuk entry tu "Contest Gaya Awesome"

4. korang letak banner atas tu kat blog korang and linkkan ke blog FOF
then letakla gmbr2 pet korang yg comey2 tu..
korang nk letak byk2 pon boleh.. tp nnt FOF n she winter akan pilihla
yg mana lgi awesome.. k?

4. then tinggalkan url korang kat bhgian comment k?

hah lgi 1, kalau korang nak tag spe2, tag la..
xwajib pon :)

tu je. senang jekan?? hehe..
mehla reramai join ye contest yg tak seberapa ni..

closing date: 26 ogos 2011 (11:59 pm)

adia lak:
1> adiah rahsia dari FOF and shewinter
2> topup rm30 from miecyber



p/s: jom! ramai-ramai kite join contest ni 

suka?

5comments: