Thursday, September 29, 2011

Cat Power


 hamboiiii.....mulianya budak dua hekor ni makan bertenggek kat atas mejaaaa!!!



siapa yang bagi dorang makan kat atas meja ni mak..??



alahh...tak pelah bior lah dorang tu makan...



aikk! ini sudah menimbulkan satu kepelikkan...selalunya mak yang bising kalau kitorang bagi makan bebudak ni kat atas meja.


kata mak takut kalau dah terbiasa nanti bila ada tetamu datang dorang sesuka hati pulak melompat kat atas meja, bukan semua orang boleh terima.


memang betul kata mak jadi yang baik tu kita ikut jelah kann...tapi ni macam dah terbalik pulak mak pulak yang tak kesah haihh...


kalau nak tahu ini lah yang dikatakan 'Cat Power' yang boleh merubah TAK BOLEH kepada TAK APA  hehehe...

15 comments:

cik sakdi said...

haha syok la dpt makan kat meje. tu la takot dia sedap je asyik nak naik meje.

Hana Soffelia said...

syg punya pasal, bolehlah. hehe

Cat-from-Sydney said...

Aunty Meoww,
Itu scene yang tak pernah dan tak akan berlaku kat rumah ni. Nak kena jentik telinga? Papa pun tak berani langgar perintah Mama. Curi-curi kasi makan bawah meja adalah. purrr...meow!

Mijoe said...

sib baik makan atas kertas, kalau makan dalam pinggan, mak MM marah tak? :)

GtHans said...

ehehe..betul tu..cat power!kikiki

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

btol2... cam sy x biasakan kucen nek atas meja...bukan ape..takut mekanan tercemar ngan bulu2 dorg.. and takut terbiasa nek atas meja sama ada time orang ada or xde esp tetamu..

tp ade jgk sekor dua yg kadang2 breaking the rules.. jerit la cane pun, seme buat muka "ADA KU KISAH???" hahahaha..

nak x nak, kne bangun jugak bawak hanger konon nak babab dorang..hahahah

ctpayong said...

power alim-alim kucing...kehkehkeh

Nazirah said...

budak2 jebon dah berkuasa..mummy sila patuh pd arahan..

UniMeOw said...

eh2,,same la...
kat umah pon abah xbg riba baby time mam,,,takot tbiasa kang,,dy g naek riba tetamu..huhu

tp mama la ske spoilkan meow2 kat umah...wakakaka~

PUCCAnis said...

caaaaaat power!!

grOundnUt said...

Aiizz...perangai macam si Inky dan Cindy..asyik suka panjat meja je macam manusia..ekekek..admire kot..^^'

Chika said...

Cayalah Mak Meowwmania... untung bebudak ni yer dpt Mak best... :)

Mama Tatami said...

memang pun cat power...rasa terlalu comey sgt la nak marah2 diorang ni kalo wat silap, cakar kusi & kapet, panjat meja...muka memang muka mintak kesian:)

e.t.t.y said...

wah kelas makcik....

bighagenjo said...

haa,, macam bapak den la,
dulu tak suka, skunk kemain sayang lagii