Tuesday, September 27, 2011

Giliran Min Tomin

Assalammualaikum.



Hari ni Min ikut saya ke pejabat. Bukan ikut suka suka tapi ikut ada makna. pssstttt.....dendiam taw Min tak tahu yang dia akan dikembirikan tuu... Bulan lima hari tu kan Min disuntik dgn ubat pencegah kehamilan so kira-kira dah boleh sangat buat sekarang ni takut tangguh-tangguh nanti berisi pulak macam si Sayang cik Marie tuu hikhik...


Klinik bukak pukul 10 jadi saya hangkut ke pejabat dulu malas nak ulang-alik lagi. Doakan anak dara saya ni selamat yer kawan-kawan...



ok mata siapa lagi beso...

21 comments:

Cat-from-Sydney said...

Alahai Min,
Welcome to the club! purrr...meow!

Suara Kalbu said...

Sama-sama comel ... :-)

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

mata cik MM kalah ngan mata Min..hehehe... kalo dia tau kne spay/neuter tu, sure mata itam dia laaaaaaaaaagi besar...!! hahaha

niwei, semoga selamat semuanya...heheheh

Mama Tatami said...

mata dua2 sama cantik...semoga min selamat kena spay yer.

ery D cat said...

mata besornyersss....musti terkejut nengok bos tuh

m.q said...

wah..lepas ni mesti semakin gebbussss

anizarina said...

hahah..dh kene tutup kilang,,pas ni makin besar laa budak ni

Rosmawati Yusof said...

Sama cantik, sama cute.. sama meow-meow..

nur anis said...

mata min bulattttt...

Chika said...

mata min lagi beso...hehehehe semoga Min selamat ye. Semoga semuanya berjalan lancar, Amin... Min tomin tomin....

Nur Misnan said...

Hari tuh tak sempat hantar Ruby cucuk
cegah pegnan.. last2 besar sudah perutnya.

Mak kata dia rindu nak tgk Ruby lompat2 mcm dulu..
sejak berisi nih asik tdo kangkang jer.. har3

MamaLeeya said...

buuuulllattt nye mata dia..tekejut kut..hehhe....

cik sakdi said...

kiutnye mateee dua dua org. ehehe brape ringgit cucuk cegah hamil tu kak. ?

ItaJeff said...

kucing dgn tuannya sama comel...

e.t.t.y said...

hemoh hemoh...comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....min!!

meowwmania said...

cik sakdi,

alamak ingat ingat lupa lar yang...rasanya dlm 40-45 hengget camtu kot ;)

tp utk kebaikkan si comel jgn cucuk lebih dr sekali yer...dulu da penah tekena smpai bernanah peranakkan meow kite cedih :(

GtHans said...

ekeke..harap Min baik2 ajer nanti yer..

marina anakcikbob said...

min tomin.. ahkak doakan mimin berjaya n selamat yep..

Mijoe said...

lebih kurang sama je mata 2-2 neh... :p

grOundnUt said...

Alololololo comelnya!!^^

lupie said...

Hehehehehe ....
Like kucing-dari-sydney tu tulis....
"Welcome to the Club"

From, Onion & she-cats