Sunday, September 11, 2011

The Pink Fish


nak tanya apa sayang...?




pink kan santek. kena lah dengan Mon yang putih tuu...nampak ayu jer taw..




larr....boy ker?? sorry lar mummy lupa lah....tak perasan sebab balls dah takde kan heheee....







alaa....jangan lar majuk. Mon nak tahu tak....boy yang pakai pink ni dia romantik taw...





iyerr....




hamboii gatai noo.....

13 comments:

MamaBetty said...

wah..mamabetty pon suka pink..kita geng ye mon!! heheh

Mama Tatami said...

kita pun suka pink la mon...memang kelass gitu..pandai mama mon pilih kaler tau:)

ery D cat said...

hehehehe auwww fink yer mon..betui2 setuju fink ni romantik..hahaha

Rosmawati Yusof said...

Cecekali pink, apa salahnya Mon... pink tu mmg sesuai dgn Mon...

Nazirah said...

kelakar je mon ngan mummy dia..hehe

MamaLeeya said...

lomentik yee...hehhee....kalo tk nak...kasi mama je boleh?

Chika said...

Olololo Mon, romantik ngan fish fink tu je ke? ngeh ngeh ngeh

Mijoe said...

teserlah kegatalan mon...
;p

saya said...

hehehee..fink pon fink la..belasah je la mon..pasrahhh...agak2 berapa hari la umor fink fish tu agaknya. hehehe...

Cat-from-Sydney said...

Mon,
Kata orang kalau boy suka kaler pink tu, tandanya romantik! purrr....meow!

m4rilyn said...

lomantik yer...patut la Mummy suka tdo ngan Mon :p

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

ok ler tu pinkkk karerrrrrrrrr... buahahaha..

bighagenjo said...

mon bapok ke??
siann
hihi