Friday, September 23, 2011

Susah Kalau Orang Tak Sedo Diri Ni....

Assalammualaikum w.b.t


yuhuuu kite dah balik.. "ada aku kesah!" ah tak kesah lah awak kesah ke tak, kite kan peramah saja lar bagitahu hikhik *ketawa gediks


semalam tiba jer rumah jejebon semua dok kerumun keliling, memasing muka curious nak tahu apa yang mummy dorang belikan untuk dorang kan.. Kite pon keluarkan lah beberapa tin Qiut untuk diberi pada jejebon semua.


tapi dalam ramai-ramai jebon tu sekor jebon ni sibok dok menyondol satu plastik bag, pelik gak...rupanya bila tengok plastik bag tu berisi kasut yang kita beli. sebenarnya kotak kasut tu yang dikehendakkan oleh si jebon sekor nih.


siapakah gerangannya si jebon ituh? mari sama-sama kita lihat...


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



 si jebon Puteh...


yang tak sedo diri....



yang menyangka dirinya masih comel



Sekian, terima kasut!
( ni baru bebetol terima kasut ahaks.. )

23 comments:

MamaLeeya said...

waa..mummy beli kasut .....bulus pun nk gak.....buatkan le kasut..hehhe

shahsyaz said...

jebon ea..hehehehee, sgt mmg x sedar diri, dh besor nk duduk dlm kotak kechik, hehehe :P

anizarina said...

betul laa..comel laa dia bila duk dlama kotak kasut tuh..


tak pe tak pe..mama bubuye ckp dia tetap comel..ok...hehe

KittyWorld said...

alahai..comey btul..sumbat2 badan dlm tu..hehehe

nur anis said...

memang still comel jebon tu. huhu. kalau saya suka kenakan, letak kotak ngan kucing skali dalam beg plastik. huhu

Nur Misnan said...

dia pun nak kasut AD... Nasib tak mintak
Aldo yer... hik3

marina anakcikbob said...

alolohhh...tomellll..
rasa nak picit2 kasi pecah.
hahah..

kura said...

hahaha. aje gateii jebon ni nk masuk2 dlm kotak kasut pula ye haha

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

perasan dia yekk!!

bajet mcm la dia slim sangat utk muat lam kotak tuu...

tu salah satu penyakit sawan kotak..hahahah

ery D cat said...

hehehe tomeila plak..:D

Hana Soffelia said...

Si Puteh saje nak tarik perhatian mummynya tu.. hehe

Rosmawati Yusof said...

Mummy dpt kasut, anak dpt kotak pun jadilah...

lupie said...

Awwww.... Puteh!!!!! You are such a cutie!!!

Love ya!!!

P:S: Thank you all other cutie 'jebons' (and yr meowmmy) for thinking of Auntie Lupie..... Lap u lots!!

Salhah Suhot said...

haha.kucing kite pon ade yg prangai cm tu..haha.kucing kite pon ade yg prangai cm tu..

Cat-from-Sydney said...

Aunty Meoww,
Ini namanya hantu kotak, bukan hantu susu atau hantu bonceng. purrr..meow!

nurulsulzali said...

Mon, bwk byk mengucap mon..byk2 sedor diri sikit...hehe

GtHans said...

eh comey laa..Mummy dia dengki! ekeke

Nazirah said...

teteh nmpak lg cute mcm tu..lagi gemuk n ensem..

cik sakdi said...

adoiii.. muke nak muke malas. konon manje la tu. hahaha mane mon?? rindu mon juling. haha

UniMeOw said...

dia igt dia dak tdika lg ke??hua3~

Mijoe said...

sure Puteh terpengaruh dengan Maru; kucing jepun dalam YouTube yang suka gile dengan kotak tuh..

takpe Puteh..awak pong comel jugak...:)

bighagenjo said...

hahaha! nak jugak masuk dalam kotak kecik tu, macam kucing den yg dulu...

Chika said...

dia masih comel tapi comel yg bersaiz besar. patut letak dlm kotak radio je... hehehehe