Monday, October 17, 2011

Pengumuman Untuk Kekor-Kekor Sahaja









18 comments:

GtHans said...

Kakak cadangkan Shark! hik2

MamaBetty said...

hahhaha..abis la ko MM..budak2 dah nak take over sumbat ko dgn syringe..heheheh

Nazirah said...

Hahaha..mummy demam rupanya..Mon ingat mummy tu kecik ke nk balut ngn tuala je..hahaha..

ery D cat said...

heheheh sayer!!!!kata chemot...hahaha

m4rilyn said...

Misty Minchus Momoe Sayang sedang angkat ekorrrrr

~moga cepat sembuh ye MM...insyallah n amin

ItaJeff said...

hehehe...luculah momon ni..nk bg mummy mamam ubat guna syringe pulak..ni mcm nk balas dendam jer kat mummy hehehe...apa2pun mata momon ttp menjadi pojaan hati...:DD

marina anakcikbob said...

mon, mummy demam meh dok dgn kakak meh. kang jangkit bahaya. ekekee..

saya said...

SAYA!!!!!!! nezha selaku jurucakap dan ketua bagi pihak semua budak2 dirumah ini sebulat suara untuk bagi mommy mon tu makan ubat yang paling tak sedap sekali. yahuuu....
p/s : get well soon ye. jgn demam2 lama2 sangat. take care

UniMeOw said...

muahaha mon2,,meh kak uni tolon mon!

Suara Kalbu said...

Oooooooooooooo..mummy demam rupanya. Takut ubat rupanya kehkehkehkeh

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

Meh Lady Rusty + Chello + ChiChi + Cheesedale + Chester tulun pegangkan mommy kamu..

kita ikat dia kat pokok tree.. ehh salah....

cat tree lahh..

bhahahaha

m.q said...

ChaCha dgn BoBo boleh tlg pegang tangan
Sachi, Oren dgn Kochie boleh tlg pegang kaki
Mon boleh la syringe ubat dlm mulut meowmy..ok tak??ok tak??

Farzley said...

semoga cepat sembuhh..

Farzley said...

semoga cepat sembuh..

Nur Misnan said...

hello mon cayang,... aunty nur windulah kat mata mon... hik3

cercuba pujuk mumy mkn ubat.. mesti dia mau
lg2 mon yang tulun suapkan.. wokehhh

Penoreh Getah said...

pengrepot la ni kononnya ek...hahhah

Mijoe said...

demam ke MM? get well ASAP!

Mon, jalankan tugas!!!

cik sakdi said...

hah sepuluh2 ekor kucing kat umah tu angkat ekor. hahaha