Thursday, October 27, 2011

Sayang anak tangan-tangan kann.....

























ehem..ehemmm.....






hurmm.....





ailebiu more! *sambil kepal penumbuk

23 comments:

Rosmawati Yusof said...

Duss..duss...tumbuk dia mummy. nanti dpt rumah baru, jgn bagi mon tu masuk, suh dia tidor bawah pokok lambutan jer..he..he...

MamaBetty said...

hahahhahah..part ailebiu tu yg paling best..lakonan weh..lakonan...ahhahahah

Nazirah said...

Hehe..rindu ngn budak2 jebons ni..mummy da surprise ke utk depa tu..love mummy too..hahha

Mama Tatami said...

hihihi..mon pandai beli jiwa mummy pas ngate mummy kat belakang yer☺

Nur Misnan said...

i lap u cik momon.. aunty nur missing u ler..

Ms J said...

makin gebu pulak si Mon tomon tu yek?

aby said...

tk yah tolong..
mummy nak dapat bonus ..
tu yg nak belikan umah ..

Cat-from-Sydney said...

Mon tomon....nakal ye? Ngumpat Mummy lepas tu nak ambik hati kunon. purrr....meow!

marina anakcikbob said...

Ya Allah.. si lanun mata 1 tu kok gemoknya.. pinjam!

m4rilyn said...

hamboi Mon..ayat kaverline tuuuu

ItaJeff said...

amboiii momonnnn...matamu jgklah yg jadi pojaan hatiku hehehe...

Penoreh Getah said...

heehhehe..kepal kepal karpal singh

GtHans said...

hik2..bak penumbuk sekepal MM..;p

ery D cat said...

hehehe mon ader2 je perangai dia...last2 ilebiu tu yg xtahan..pnyalah cover depan mummy..hihihi

My Name is what..? said...

suka!!!!! ailebiiuu abg monnn!!

m.q said...

wahhh....nak pindah rumah baru ke atau meowmy nak buat rumah meowmeow mcm dalam citer Must Love cats tu???

BoBo Salem
Meow Meow Family

bighagenjo said...

hihi
oooo mengumpat yeee.. :P
mummy dah dengarr

Suara Kalbu said...

Adoooiiii comelnya Mon main wayang belakang mummy hihihi

Mijoe said...

comelnye muka mon kantoi!!! :p

wira makin debab nampaknye...

cik sakdi said...

wakakakaka mon ni leh memecah belahkan keluarga ni.. jgn bg dia BW,,bg dia plastik BW je. hahahah

hud aikara said...

hahahaa...

thefluffies said...

Kami kat sini pun kena jimat cermat sbb Mommy nak kena bayar untuk rumah baru yang belom siap. hehe... budak2 semua kena makan catu, no treat, no jajan, no expensive toys :P

Farahliza Isa said...

mon pun nk pindah umah baru yerk..same la ngn jejebons kt sini semua skang dh kene catu...hehe