Tuesday, November 15, 2011

♫♪ Apa khabar orang kampung lama sudah tak berjumpa..♪♫♫

Assalammualaikum


Lamanya tak bersiaran, lama tak menjengah rakan-rakan pencinta haiwan, rindu sangat! mesti banyak cerita yang dah tertinggal. Harap-harap semuanya baik-baik saja.


Ada juga berita sedih yang saya terima, ada di kalangan rakan-rakan kehilangan si comel tersayang. Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Semoga rakan-rakan yang terlibat dapat menghadapinya dengan tabah.


***

Oh ya...sebelum terlupa nak ucapkan terima kasih kepada aunty Lupie kerana bersusah payah mengirim bantal catnip untuk jejebon saya. Terima kasih aunty Lupie! bebudak jebon semuanya suka sampai basah bantal tu dikejekan.






"masa abg posmen hantar mummy outstation jadi Mon kene tunggu sampai mummy balik, lama taw Mon tunggu mummy. Tapi sekarang kitorang dah dapat main. Tapi bantal catnip aunty tu dah jadik macam bantal busuk sebab penuh dengan air liur kitorang tapi Mon dah suruh mummy basuh. eh! boleh basuh ker aunty?? tapi mummy kite dah terbasuh heheee......"






p/s: update entri laju-laju sebab kena jeling dengan bos

17 comments:

Chika said...

kemain dia berebut yer.... hik hik hik

Dr Zatiel Ismail said...

hi..saya pon ada kucing. dah 2 ekor kucing saya hilang, plus duit terbang skali la..mmg sedih sgt sbb dah mcm family sndr. and kucing2 sy, mmg tau, dan kompem balik ke rumah kalu kuar jalan2 pon. kucing sy suka main2 kat luar, tapi kejap2 and tak jauh. tak sampai hati nak kurung. tu lah, pendengki selalu ada..sekarang kucing last, pulak baru habis sakit keguguran. now dah ok ^^

GtHans said...

ehehe..best2..agaknya kalau bebudak sini mesti hancur..ekeke

Penoreh Getah said...

lama nye ko ilang????

bantal tu jual ke? berapa sebijik?

e.t.t.y said...

aunty mm, mak kata tolong belanja dia boleh tak catnip tu??? =)

dari mell, adik, kaboy.

Nazirah said...

rindu bebudak jebon..rindu mummy juga..hehe

sesemut said...

mm, bagi i email add u

Penoreh Getah said...

sian Molly.....menunggu dgn penuh sabar

Ms.fida said...

hehehehhe sama bantal arr kita....warna hijau lalalalala :P

Ms.fida said...

http://fida118.blogspot.com/2011/11/kitty-are-u-ok.html

Mijoe said...

woh MM.. lama hilang..he he..

lama Mon tunggu bantal tu ek..:p

shameel Iskandar said...

suka tgk kucing ni berebut bantal

meowwmania said...

Chika,
haah smpai meleleh air liur memasing huhuu...

Dr Zatiel Ismail,
mmg sedih kalau kucing kesygan hilang, kucin kite pon 3 ekor di ambil org..harap2 dorang bela dgn baik

GtHans,
dah lunyai dah pon cikgu huhuu..

Penoreh Getah,
bantal tu aunty Lupie blogger gak yg bagi tp rasanya boleh beli dari dia...akk leh klik kat link nama dia tu ;)

e.t.t.y,
alamak aunty pon org yg belanje heheee...

Nazirah,
hikhik...maluuuuu

sesemut,
okeh!

Ms fida,
haah kan sama hehe..

Mijoe,
hehe...ke-bz-an

shameel Iskandar,
tulah...memasing macam meroyan merebut bantal :D

nurulsulzali said...

lain kali taip laju2 kuasa kude! rindu nk bace lg!

bighagenjo said...

kemain suka dia gan bantal tu eh. apasal eh? ada apa2 bau ke letak situ? kucing den beli menan tak minat dia main.. nak jugak main lipas, cicak, pepatung.. cehh

lupie said...

Helllooooooooooo sayangs ...

I am so glad the silvervine p-low is well-loved!! :)

Can Auntie use your handsome photo & playful video for my blog-shop?

Love you all lots!!

meowwmania said...

nurulsulzali,
kuasa kuda yer..hehe

bighagenjo,
ada catnip kat dlm tuu...mmg meroyan klau kucing bau hehe

Lupie,
hye aunty Lupie...

boleh..boleh! no hal punya ;)