Thursday, November 24, 2011

Dia datang! Jeng..jeng...jeng dengan lenggang lenggoknya...

Ini kucing hari tu yang saya ceritakan dalam entri INI. Eh! tapi betul lah...dia datang balik ke rumah saya :D




malam dia datang menumpang tidur...




video

siang pulak dia datang menumpang makan hehe..



p/s: next time datang time mummy mandikan jejebon yer...nnti leh mandi skali muehehe....

16 comments:

Mama Tatami said...

hehehe...memang pemalu orangnya:D..dia dtg lagi...maksudnya MM adalah mami terpilih:)

m.q said...

nanti jadi warganegara terus lah ni..heheh

m4rilyn said...

stokin awak bersih lah

hello new cat :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

marina anakcikbob said...

aaaa.. somel la meowwmania.
bela la beliau.
bela la..

KucingMalaysia said...

Tak ape, jinak2 kucing memang camtu kan. Siap boleh tumpang tidu tanpa malu,, hehee. Pelan2 kasi "tarik" sama dia. Memang comel !




""Kichan, Tomei, Manje & Putih tunggu dekat kucingmalaysia.blogspot.com tau.. Jemputlah datang ke rumah ;)**

zaza said...

dia mendoakan kesejahteraan meowmania, amin.

*Vivilicious* said...

renungan mata yg mencairkan!!

Penoreh Getah said...

macam Kecut jer...kembor dia kut

nurulsulzali said...

tengok aksi dia, memang buat cam rumah sendiri sungguh! patotla mon xpuas ati..hehehe (kaler dia cam ibong kite dulu2)

Chika said...

Meowwmania, dia bawak beg baju tak? kekekeke mcm nak pindah dok situ je bunyinye...

Ms.fida said...

yang ini nak panggil nama apa? cumel I loike!

ctpayong said...

kakCT rasa dia cari tuan untuk numpang kasih...cian dia.

Cat-from-Sydney said...

Tidur OK, makan OK, tang mandi tu....tak OK. purrr...meow!

saya said...

baik kau cepat lari cing... kalo tak nanti kena dimandikan dengan mama kamu tu..ngeri wooohhhh... muwahahahhaa....

hueda Rahman said...

Salam kak,

Sy ni silent reader je. tgh cube mengkhatamkan blog akak. hehe. sy tgk kucing akak smue main kat luar. akak pon xde la kucing pintu kan. tgk kucing akak xde pakai tag name or loceng. tp smue xlari jauh2. smue pandai balik umah. akak ade petua x kak camne akak train kucing akak. camne akak percaye kat kucing akak.

meowwmania said...

hueda Rahman,
besenya kucing ni kalau kite dah mandulkan dia mmg dia tak akan pergi jauh dr rmh, kalau dorang keluar bermain kat luar pon for sure dorang akan balik semula kecuali kalau ada org kidnap lah huhuu...mintak jauh

ohh maceh yer dik...nak cuba khatamkan yerk chaiyok chaiyok! :P