Tuesday, November 29, 2011

Makan Tanggung Berak Cangkung

momoonnnn!!
kan mummy dah cakap pasir banyak-banyak kat luar tu bukan tempat untuk kamu yayak! itu pasir untuk dibancuh dengan simen. tak paham-paham lagi ker?!!






hamboiiii.......pandainya menjawab!
siapa kata??!





teteehhhhhh........................................................................................................................................................................................................









nak kena budak-budak ni taww!!

16 comments:

Mama Tatami said...

Momon..kali ni aunti pun tak dpt nak back up sebab mon dah kene "caught red handed" hehehe

m4rilyn said...

hadesss...nanti pg rumah ada aroma momon like FOREVER!

anis said...

haha, yg tu bru ori...x men ah pasir beli2 ni...hik3x

kura said...

hahah.. mcm mcm kucing ni ye..

MamaBetty said...

hahahhaa..pengsanla tukang bancuh simen dek aromaterapi si momon...kihihihi

saya said...

heeeeeeeee.. memang betol sesangat tau. bukan kita tak sediakan tempat pasir uk-uk untuk dia tapi kat luar jugak yang dia berkenan. kadang saya hangin jugak sebab ye la takut jiran2 resdung pulak terbau keharuman hadiah tu kan tapi tu la..bukan kita mengadap budak2 luar tu 24jam.. tapi kadang tu elok je, kekadang tu diaorang ni buat perangai. camne ni? uwaaaa...

Nur Misnan said...

Amboiiiii.. nak salahkan abg teteh plak..
nanti aunty nur babab buntut. Diding tuh
teguh tapi bau yayak momon, semua org
pengsan.. har3

NoRHaNa CorNER said...

hahaha..kat umah pun pasir nk bancuh ngn simen pun dh jd toilet diorg daaa

*Vivilicious* said...

abg teteh mcm muka merah kan..

nurulsulzali said...

hamik ko mon! dah kene pantun2 dek abg otai..balas balik lar!

ctpayong said...

barulah...'forever me'...hihihi.

tak senonoh punye momon.

Farzley said...

macam2 gelagat diorg nie, bila di marah, makin dia suka buat..macam anak bulus saya pun sama.. makin kite marah, makin die seronok buat...
tapi, itulah gelagat mereka yang menghiburkan hati saya...

Hana Soffelia said...

Busy betul. Lama xjenguk anak-anak bulus kat sini. Amboi, makin pandai ye.. Sabar jelh. hehe

marina anakcikbob said...

instinct kucing memang macam tu kan?

p/s: mata teteh pun da iras2 momon jugak. haha

Juz Call Me Sharz said...

kikikiki...moja pon same mcm tu gak.. :p

Mijoe said...

nak kena belajar berpantun dari teteh ni...