Thursday, December 1, 2011

BabyMushuk Hebat Memburu

Geram betul lah dengan si BabyMushuk. Hari-hari dia bawak balik hasil buruan. Kadang mengkarung, kadang belalang tapi selalunya burung lah yang menjadi mangsa. Semalam sekali dua hekor burung dia bawak balik, dah lembik tak bernyawa. Kesian...


Satu hari keluar memburu bila balik tuu macam orang kelaparan sehari tak makan. Bukan tak dapat hasil tapi Blackwood jugak yang dicari, hasil buruan tu cuma suka dibuat main bukan untuk dimakan.



Jadi apa ke motifnya kamu pergi memburu tu haa BabyMushuk??!!





kamu carik hobi lain buleh tak..??




helehhh.........





sekarang pon boleh.....kan ada jacobs ahaks~

11 comments:

Mama Tatami said...

baby ni memang hidup cergas dan sihat:) cayanggg baby!

Chika said...

ahaks... iklan nampak... :P

*Vivilicious* said...

hahaha skrg pun boleh eh..hahaa

Cat-from-Sydney said...

Aunty Meoww,
Hasil buruan diberi pada mummy sebagai hadiah, penghargaan sebab belikan blackwood and kasih sayang....purrr....meow!

Naz said...

abaikan teguran berbaur jeles tu Baby Mushuk

anis said...

anis pnah terbaca dlm 1 buku, klu kucing g membru, n hasil buruan tu dia bwa blik, means yg dia da anggap kita mcm 1 famili dia...dia nk bg reward tu kt kita la..mcm kt utan, klu mummy harimau g berburu dia akan bwa blik hasil buruannya kt famili dia kn..ekeke

Suara Kalbu said...

Babymushuk,

Nanti bawak balik rusa ker, kijang ker, ayam hutan ker.. koman koman pun bawak balik ikan keli.. baru lah gempak. Kasi mummy masak okeh ? hihihi

kura said...

ahaks! jacob yeee! hahah

Mijoe said...

woohh BabyMushuk tak sayang mulut ek..kang Mummy mogok tak bagi makan baru tau...

m4rilyn said...

BBM nak suruh Mummy selim melim cam dia tuuuuu

nurulsulzali said...

MUMMY KAMO DAH SELIM LAH!! KANG OVER SELIM XLARAT NK ANGKAT KAMU