Wednesday, December 28, 2011

Bebudak Cinonet Comot

Share
Sejak ada bebudak cinonet tu kat sini, saya memang tak lekat lah duduk kat ofis. Kejap kejap hilang, kejap kejap hilang. Walaupon makcik guard tu ada tolong bagi bebudak cinonet tu makan setiap 3 jam saya tetap nak pegi tengok.


Bila nak keluar tu saya selamba jer keluar menonong-nonong tapi bila masuk tu tersengih-sengih maniskan muka. Yelah kann....orang dah buat salah, mengulor time kerja ngeee......


Memula tu bos tak tanya pon tapi bila ada orang call carik saya bos kata saya asik pegi berak jer. Saya tahu pon sebab org yang carik saya tu bagitahu. Hampeh lah bos! Lepas tu la agaknya baru dia tanya saya. Bila saya cakap saya keluar sebab bagi kucing makan, bos terus senyap seribu bahasa tak tanya pape hehe..


Oh yer....saya ada belikan bebudak cinonet tu susu. Tak berani nak beli satu tin, saya try yang pack kecil dulu. Satu pack kecil tu pon dah doploh hengget, rasanya tak sampai sebulan tahan tu kot entah-entah seminggu dua jer. Takpelah saya try dulu kalau bebudak cinonet tu suka nanti boleh beli lagi. Bagi dorang minum susu bior cepat beso ;)


Memula saya bancuh susu tu gitu saje then letak kat piring soh dorang minum tapi bebudak cinonet tu tak reti rupanya. Orang suruh minum dia pegi berenang pulak kat dalam piring tu adohhhlahai...


Pastu saya campur kat dalam wetfood dorang barulah dorang pandai minum. Nampaknya bebudak cinonet tu suka. Alhamdulillah saya pon tumpang suka tengok dorang minum. Memasing minum dengan penuh perasaan, gelihati saya tengok.




nom...nom.. nom


kaki kalau tak masuk dalam pinggan memang tak sah!


dua hekor budak cinonet yang kuat makan


walau dah kenyang masih sayang nak tinggalkan pinggan


nom.. nom..
cuba teka siapa saya??


saya lah cinonet si mata sepet
walopon mata saya sepet tapi perot saya tak sepet, peace!



Muka bebudak cinonet yang kekenyangan...


eeee....comot!


cecomot!


cemomot!!


comootssss.......!!

suka?

24comments: