Sunday, January 1, 2012

Cantik lantai rumah baru saya! grrrrr...........


hurmm.....



hurmmm........




hurrmmm....................




hurmm... mmmmmm.......



Wira! kamu ke yang pijak simen-simen nih??





yer tak yer jugak.....paw print ni beso gedabak hurmmm.....







grrrrrrrrrrrrrrrrrrr............

19 comments:

Naz said...

Hahahahahaha...jejebon tak sabar nak dok kat rumah baru...sabar ye mummy

Pondok Usang said...

penuh kesenian.. =)

selamat tahun baru dik..

Ms.fida said...

kahkah! baby mia pulak yg dipersalahkan hehehehe menarik pulak tgk lantai tuu adr paws-print mcm lantai side-walk kat Hollywood hehe

m4rilyn said...

Merah dah book rumah tu. ekekekeke

mashitah ismail said...

hehe sape la punye paw print tu... comel sgt2... :)

marina anakcikbob said...

sama macam rumah aku jugak. diorang saja letew nak trademark. konon macam diorang la yg buat kerja2 menyimen. huhu..

btw, somel la tlinga merah macam tu. xnaik2 dari aritu. hahaa

tachi n poncho said...

yeahhh...yeaaahhh....kitorang sokong Merah..barula rock rumah kucen ada custome made design kikikikikiki

UniMeOw said...

hehe same la kat umah pon..

uni pujuk abh,,uni ckp xpe la...ni corak bah...kan cantik..hehe

aby said...

tu yg dinamakan jejak bertapak kot ..
boleh dikekalkan utk menunjuk kelainan ..
he..he..

Uchi kay-f @hmad said...

lah mummy lupe letak signboard "dilarang masuk,keje2 simen dihadapan"...


*ceh bajet kucing pandai bace...

HyRoSSa aNniE said...

dulu mase renovate umah pon ade tapak kaki kucing2 kat umah...mase tu babah kate...takpe2 ni artifak...hehehe

babah saye kool gileww langsung tak mrh tucen2 tu...siap die tulis tarikh n name tucen tu lagi kat sebelh footprunt diorg...hakhakah

MAT SOM said...

Tahniah kerana menjadi Pecinta Meow yg sejati

nurulsulzali said...

ok ape tapak kaki kucing..rumah kat kg siap tapak kaki ayam, itik lagi! belom masuk kambing n lembu lg

Lan Bingka said...

tu maknanya 'wira wuz ere'..

anizarina said...

ahahahhahahahhaa....siap letak cop kaki tuh...sabar ya

Aslynn said...

Ada gak comel nya tgk foot print jjebons mummy...jd kenangan abadi sampai bila2 tu..

Chika said...

alaa tian meyah kene mayah... huhuhu

Aku Le said...

waa....baby mia plakkk

NoRHaNa CorNER said...

waahhh comeylah corak simen tu