Thursday, January 5, 2012

Kisah Unta Dan Burung Unta







amboiii pandainya.....
mana mon tahu ni??






ishh! kecik beso kecik beso dah mummy tengok kamu ni mon!! grrrrrr...............

19 comments:

nur anis said...

huhu...mon debab....takpe..debab-debab la comel..:)

UniMeOw said...

hahahaa...
ni mesti minom susu dugro ni...pandai anak mummy!

Naz said...

mummy saja buat xtau Mon..padahal dia praktikkan benda yg sama..suka simpan lemak..

hud aikara said...

heeee comel betul si Mon..geram aje nak peluk! Mon, meh cini...(^__^)

hud aikara said...

heeee comel betul si Mon..geram aje nak peluk! Mon, meh cini...(^__^)

maya said...

pandailh mon ni..

Cik Siti said...

mon debab...
err..babat tu apa mummy?

m.q said...

sama saiz dan style saja kantong lemak tu dgn bebudak kat sini
heheh

Suara Kalbu said...

Mon,

Auntie admire lah sama kamu. Mari sini auntie nak peluk sikit bleh ?

lupie said...

Mon, mon ... you make me laugh!!!

Mesti rajin tengok National Geographic kan, kan?

ctpayong said...

Mon...jom kita sama-sama men-diet-kan diri!

m4rilyn said...

eh Mummy pong ada babat gak kan? lalalala

Woofer Storm said...

comel gila..rasa nak minta satu je..

#sis angkat je arnab kuat makan sy ni,..heheee

nurulsulzali said...

saya ialah MONMANIAC!!

mashitah ismail said...

mon oh mon ... jom jalan2 umah mashi jom... ^_^

Chika said...

Hahahaha lawak la momon ni. comel je. jgn jalan jauh2 tau... sian mummy awak..

Mijoe said...

Mon! Bila nak masuk universiti? :p

Uchi kay-f @hmad said...

mon ni mata setim je memanjang hahaha..

Esah said...

mon gendut!!!!