Monday, February 6, 2012

Budak Nonet bertuah!!





alaa...rumah mummy belom ciap lar...
nanti dah ciap mummy bawak la kamu semua balik...okeh!




tidur kat sini?? 
nak soh mummy tidur kat mana?




kotak?? ishh...merepek jer!





grrrrrrrrr!!

30 comments:

tachi n poncho said...

meh tido ngan kak tachi ngan kak poncho...tapi xjanji la selamat sebab kak poncho ske buli munak2 necik...

Chika said...

hamboi... kecik2 dh pandai yer... kekekeke

Naz said...

Ntahnye...mana muat..mummy korang tu kan "SIHAT"..

GtHans said...

kotak peti es yg saiz besor skali tau..ekeke

Mama Tatami said...

siap suruh mummy tido dalam peti ais. memang bijak. panai menilai saiz la:P

CikNana said...

mari tido dengan ros kita.hehe

Ms.fida said...

Amboi nak letak mummy nyer dlm peti sejuk hehehehe cinonet2 semua tak sabau2 nak balik rumah mummy nyer :D home sweet home :)

Ms.fida & Kitties.

nurulsulzali said...

nanti beku lemak2 Mommy, sape yg susah??? hehe

aby said...

abis beku klu tido dlm peti ais ..

comel2 mieow tu ....

MamaBetty said...

kotak peti ais..muahahahhahah!!!

HyRoSSa aNniE said...

bebudk cinonet ni makin gebu!!! geram tgk...

mommy... tdo dlm kotak peti ais yee... hahaha

Suara Kalbu said...

Kotak peti ais ? Kahkahkahkah...Gurau kasar nampaknya budak cinonet ni. Nanti mummy korang kecewa , terus balik minum Ridsect kahkahakah

Cat-from-Sydney said...

Sib baik suruh tidur dalam kotak peti ais...kalau dalam peti ais kan naya? Alah...Mummy camping lah kat situ je. Cian cinonet tu.... purrr....meow!

anakcikbob said...

apasal budak2 ni nampak dah besor gila?

Mijoe said...

ingat mummy KK tuh Maru ke nak suh tdo dalam kotak? :p

Aslynn said...

Muahhhahahahah...Ada budak cinonet yg nk kena posa sunat nnti sbb mummy dah merajuk....hehehehhe

ctpayong said...

hishhhh...dalam pelat2 tu pun sempat pekena mummy dia....kehkehkeh

Kak Lia said...

nalam notak tibi pun tk nuat

NurMisnan said...

erkkkk.. aunty raa dah komen2 kat tajuk nih..
ni mesti momon yang buat main sampai hilang
komen aunty nur.. babab nak?

Nanti umah siap mummy bawak balik ler tuh..
dah ada umah baru jgn nakal2..

saya said...

Notak eti tejuk? Yeayyyyy....kompom baru mummy blh muattt...

blackmeister said...

ala tomei2....tp yg x bole tahan tu suh mummy nyer tito dlm kotak peti es.....huhuhu...bercamping ler jwbnyer....

mashitah ismail said...

dah lama tak skodeng blog mummy... wah besar dh bebudak cenonet ni ye .. mesti makin manja+ngade2 kn... hehe (^^)

sillylupie said...

kecik-kecik dah very pandai! :) hehee

oh ya ... i've used the jejebons photos & video on my blog shop! Thanks for sharing with me ya!

http://sillylupie-shop.blogspot.com/2012/02/happy-cats-mon-jejebons.html

blackmeister said...

senyap jer........

Ikah said...

heheh..pandainya ckp pelat...tak reti..sib baik phmm

hud aikara said...

hahahaha...kelakarlah diorang ni...comel pulak tu...!

Zubeq Ance said...

bebudak cinonet dah membesar bagaikan juara...

Azee Hana said...

alahai..comey nye...=)

blackmeister said...

mesti budak-budak nie da besar kan skrg?

UniMeOw said...

untung laaa leh tdo lam kotak..haha