Monday, April 23, 2012

Cerita hari minggu semalam. Eh! apabenda la tajuk aku letak ni hehh

11.01 malam


ehh! apsal semua tak tido lagi nih?
tido la kan dah malam..





larr....kenapa pulak? sakit ke??





mimpi apa tuu??



tu bukan mimpi tu kenyataan! mummy yang mandikan kamu siang tadi kann...




p/s: sian bebudak nonet tak abis lagi trauma kena mandi. duduk kat rumah mummy kena la mandi, seminggu sekali yer mandi ngeh..ngeh! *keluar tanduk*

12 comments:

m4rilyn said...

hantu air. ekekekeeee

kura said...

haha.. mmg ngeri bila kucing dpt mandi :0

Joy E. Saga said...

Mesti harum dah si nonet sekalian ... kita kat sini pun semua kena mandi air sejuk sebab hari teramat panas. Bising jugak kami di sini time mandi, melenting ke sana sini... tapi lepas tu best ... kita snooze sampai dinner dan snooze balik! hehe

aby said...

biasakan bagi mandi ..
nanti alah bisa tegal biasa ..
short hair senang sket nak bagi kering bulu .

NurMisnan said...

haha.. atut air upernyer dorang tuh yer mami..

titer tak atut pun.. titer mandi singgu skali
tapi tiap2 hari ummi spray kasi mangi2..

xoxo
Kopi majuk ngan ummi tau mami

hud aikara said...

hahaha...sian..kena mandi...hahaha..(ini Leo yang gelak bukan saya)

Ms.fida said...

wangi....wangi...:)

NNS said...

Sian mummy dikatanya hantu air

saya said...

tolong mandikan si nezha tu sekali. penakot air bukan main lagi mencicit2 lari. tapi kalo main air baldi suka le pulak! geram!!!!! cinonet2 semua dah mandi wangi tu kasi pelok cium sikit on behalf. muahhhhhhh...

Mijoe said...

mimpi ngeri akan berulang...setiap minggu...ha ha ha..

Suara Kalbu said...

Bella akak pun takut mandi hihihihihi

Misz Pinkie Winkie said...

hhahha...
patutlah mummy jadik antu air,,sbb dah bertandukk..hihih