Saturday, April 21, 2012

Nelah Nambu a.k.a Pink!



aik! boleh lar?? 
macam tak best jek.....


aii....kenapa pulak? 
rumah mummy ni bergoyang ker?


abis tu kenapa??!


eh! yer ker...? mana ada....


































hahh! kalau dah penin sangat! 
pegi duduk kat luar sana tak payah nak duduk kat rumah mummy!!







p/s: saya tak sedar saya obses terhadap 'nelah nambu' sehingga saya memiliki rumah sendiri aigooo... *tepuk dahi*

32 comments:

Suara Kalbu said...

Aisehhhhhhhhhhhhhh..minat nelah nambu rupanya mummy ye...

Comel je diorang :-).

kura said...

hahha. duduk luar tgk awan je laa meawww. heheh

Mama Tatami said...

ishish, pandai komplen. Hihik sabo jer mami, yg penting kita suka:-) budak nonet, nanti mami belikan pinggan mkn u ols warna nelah nambu jugak.

Shaz Alina said...

hikhik~ kita pun fenin gak nengok nelah nambu nye... hoho~

GtHans said...

yer..mmg terserlah keobsesannya..pensan! ;p

m4rilyn said...

eeeeee

Naz said...

mak aih..mmg pencan la gini..berpinar mata nengoknye..

NurMisnan said...

mummy dah cuker pink kenalah jejebon cuker juger... nanti mummy belikan alas kaki jejebon kaler pinky winky.. weeeeeee

nur anis said...

wah...pink semua...ngade-ngade ek semua nak pening..suruh keluar tak nak..huhu

Ms J said...

Takleh geng ngan aunty mummy korang ni... Aunty paling kuraaaang suka ngan nelah nambu tawww!

Ms.fida said...

Hehehehehe kitew 'obses' dengan colour pink jugak huhu :P Budak2 nonet dah pandai complain n high-demanding sekarang ni yer hee meow :D

Ms.fida & Kitties.

NoRHaNa CorNER said...

awek pink rupanya

KucingMalaysia said...

adui, inat tite der tute nelah ambu, lupe nyer mummy bebudak nonet lagi hebat !! huhuuu,

Mijoe said...

uihh KK ninat nelah nambu ek...
cib baik jejebon cemua KK tak kaler nelah nambu nyugak!!! :p

Sufi Asri said...

^_^ habis semua nelah nambu.......

suka baca kisah kucing kat sini... XD

Sufi Asri said...

^_^ habis semua nelah nambu.......

suka baca kisah kucing kat sini... XD

aby said...

asal tu blur ..
tp bila di pamer contoh2 ..
tau juga apa tu nelah nambu ..
payah juga lidah nak nyebut nelah nambu tuh ...

HyRoSSa aNniE said...

ala... tejap2 je tuuu... pasni bebudak cinonet pon suke la nelah nambuuu muahahaha~

m.q said...

Bean kiteorg suka kaler ijo. semua nak ijo. baru2 ni dengar kata nak cat rumah kaler ijo jugak...shessshh

BoBo Salem
Meow Meow Family

Joy E. Saga said...

Wah! Saye pun pencann! Belum lagi, curtain nelah nambu, cadar nelah nambu, baju2 dalam (ehem!) nelah nambu LOL :-) Betul tak :p

ery D cat said...

hahahaha patutlah semua pening...hihihi..xpelah..ikutkan je mummy kamu tu..janji mummy kamu tu syg kamu semua ok...:P

NaOMi said...

Pink sana sini...heheheheh..lawak la awk..door stopper tu lawa la..jual kat saya leh?/?//??

Sharz said...

best2!! nelah nambu!!! kite pon suke... =p

Bunga Emas said...

alamak cume nelah nambu...aunty coco pun pencannnn......mummy uolss ne leh bagi gelaran pink mmommie!!!

saya said...

hohohohoo..macam ni saya pon nak pengcan nugak yahhhhh...cume pon nelah nambu woooo..mening yahhhhhh...

NNS said...

Dah beso pun pelat N lagi bebudak nih...ish ish ish...

Kak Lia said...

adeh...sakit perut mama gelak tauuu....nelah nambuuuu

iela said...

hahahaha...nelah nambuuu... :p nak yang sendal pintu tuuu..comel ar

~ rusila ~ said...

tenin pale tite tau...inat ape tadi nelah nambu... kekekekeeke...

hud aikara said...

hihihi...comel sangatlah budak-budak tu...nelah nambu...hihihi...

e.t.t.y said...

nk datang umah aunty MM lah - baby U

Han.Nee.Saa said...

beshnyeeee.. heeeee.. rumah cntik nelah nambuuu ^^