Thursday, May 31, 2012

Kurang asam takpe jangan kuang hasam!!











apsal anak-anak haku ni kuang hasam kuang hasam belaka?!! 
>,<

13 comments:

Kak Lia said...

ala...mimin posing tuk promo dapur mummy yg licinn berkilauuu tu je....

iela said...

patutla dapur tu berkilat jer.. tak guna lagi ea. Hahaha..

Memang jadi tempat landing anak2 la tu nanti :P..kekekke

Salhah Suhot said...

da gemok la beliau..huhui

HyRoSSa NeNy said...

haha... nampak sgt mummy die tak masak... takde kesan minyak pongggggg~
;p

maya said...

alah sepatutnyer mummy kena brterima ksh pd min tau.. min dpt tnjk kn dpr mummy yg tantek ni.. he.he.he,..

maya said...

sepatutnyer mummy kena brterima kasih pd min tau.. sbb min tnjkkn dapur mummy yg tantek ni tau..

ASaDa RyutaRo said...

keh keh keh.. best je dia bersantai atas dapur. hahahaha..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cantiknya dapur mummy kan, tapi jadi port lepak pulak dah.

ctpayong said...

kira oklah tuh mummy...model tak berbayar...free of charge kan kan kan.

Suara Kalbu said...

Kahkahkahkahkah... sekali kena perli dengan anak sendiri... mummy sila ambil pengajaran tu.. kena selalu masak kehkehkehekehkeh

m.q said...

Min nak tolong masak eh??
masakkan utk kitorg sekalik

BoBo Salem
Meow Meow Family

Nur Misnan said...

haishhhh.. tu maknanya dia suruh mummy dia
masak mee goreng mamak kot.. har3

Joy E. Saga said...

Itu hint hint besar tu kat mommy tu... dia nak makan home cooked food tuh!