Monday, June 4, 2012

Doremon dan Pengelat

Assalammualaikum. 


hamboi hamboii hamboiiii...korang ni memang tak paham bahasa kann....kalau dah kata tak leh komen tu tak leh lar!! Ini tidak.. tak puas ati siap pegi serang-serang kat FB. ada pulak yang serang kat post lain! mana aci weyyy...tak aci..tak aci! Dasar pengelat huhh!!


jejebon korang jangan nak carik pasal ngan mummy, mummy tengah takde mood nih....urghhh!






















11 comments:

Chika said...

Hahahaha mummy kawan ngan nobita kut. pasal tu la jadi cam tu... kekeke

MamaBetty said...

hakhak..overdose doraemon eh..kehkehkeh

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa, mummy Mon takleh terima yang mummy dengan baby Mia lebey kurang je tembun nya,, ;)

Suara Kalbu said...

alamak ..Mummy meroyan ke apa ni ? Tak pun tengah senggugut hikhikhikhik..semua kena bebel dgn mummy ..cian

Joy E. Saga said...

Biar le mommy berleter sekali-sekala ... boleh lepas stim ek!

Kak Lia said...

mummy TERmakan blackwood ke hahahaha

UniMeOw said...

ai mummy??kucg jd mgsa nmpk..?

haha...meow2 skalian sila bsabar ye...

NoRHaNa CorNER said...

mereka x bersalah huhuhu

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

hahahah doremonnyerrr pasalnyerpunnn..!! :))

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hik3. mummy2

m4rilyn said...

mummy tak leh terima kenyataan ni