Thursday, July 19, 2012

Spiderman Betina

Share
Assalammualaikum. Wah! Terasa dah berkurun tak update blog. Bila tiba Wordless Wednesday baru nak muncul dengan entri baru kannn hahahampeh betul! Mahapkan lah saya, saya juga adalah manusia biasa yang memikul tanggungjawab sebagai khalifah di muka bumi ini eceh!




Hari ni nak citer pasal budak Adek nih. Ramai nampaknya yang dah salah faham dengan status jantina budak Adek nih. Jadi di sini suka saya nak maklumkan pada rakan-rakan sekalian bahawasanya budak Adek ini adalah seekor BETINA. Yer Adek ni girl yer...jangan lah biarkan kenakalan dan kelasakkan budak Adek ni mengaburi mata rakan-rakan sekalian.


Sebab tulah saya katakan si Adek dengan Gegirl tu BFF bukan couple atau pasangan bercinta ahak..hak..hak!


Memang jauh beza budak Adek tu dengan si Gegirl. Si Gegirl tu nampaklah jugak ayunya, sopannya tapi si Adek tu jangan harap lah! perangai...mengalahkan jebon! Sekarang ni Si Adek tengah kemaruk jadi Spiderman asik nak memanjat saje!




Hari tu dok panjat grill tingkap entah macam mana tersalah langkah berdebuk jatuh! Berdengkot lah sekejap jalan tu tapi sekejap jelah hilang sakit sambung semula...memang tak reti nak serik! Silap-silap badan kite ni pon dipanjatnya, nak nak time tengah basuh pinggan. Badan mummynya tu kan berlemak, sedap jelah dia membenamkan kuku! >,<




haa..ni muka Spiderman kena marah sebab me-nyepaidemen-kan diri kat langsir mummy. Habis tertarik-tarik benang kat langsir mummy tu! Memang kena jentik lah telinga tu kann....hahh! Cepaidemen lah lagi kalau berani!!!

suka?

17comments: