Thursday, July 19, 2012

Spiderman Betina

Assalammualaikum. Wah! Terasa dah berkurun tak update blog. Bila tiba Wordless Wednesday baru nak muncul dengan entri baru kannn hahahampeh betul! Mahapkan lah saya, saya juga adalah manusia biasa yang memikul tanggungjawab sebagai khalifah di muka bumi ini eceh!




Hari ni nak citer pasal budak Adek nih. Ramai nampaknya yang dah salah faham dengan status jantina budak Adek nih. Jadi di sini suka saya nak maklumkan pada rakan-rakan sekalian bahawasanya budak Adek ini adalah seekor BETINA. Yer Adek ni girl yer...jangan lah biarkan kenakalan dan kelasakkan budak Adek ni mengaburi mata rakan-rakan sekalian.


Sebab tulah saya katakan si Adek dengan Gegirl tu BFF bukan couple atau pasangan bercinta ahak..hak..hak!


Memang jauh beza budak Adek tu dengan si Gegirl. Si Gegirl tu nampaklah jugak ayunya, sopannya tapi si Adek tu jangan harap lah! perangai...mengalahkan jebon! Sekarang ni Si Adek tengah kemaruk jadi Spiderman asik nak memanjat saje!




Hari tu dok panjat grill tingkap entah macam mana tersalah langkah berdebuk jatuh! Berdengkot lah sekejap jalan tu tapi sekejap jelah hilang sakit sambung semula...memang tak reti nak serik! Silap-silap badan kite ni pon dipanjatnya, nak nak time tengah basuh pinggan. Badan mummynya tu kan berlemak, sedap jelah dia membenamkan kuku! >,<




haa..ni muka Spiderman kena marah sebab me-nyepaidemen-kan diri kat langsir mummy. Habis tertarik-tarik benang kat langsir mummy tu! Memang kena jentik lah telinga tu kann....hahh! Cepaidemen lah lagi kalau berani!!!

17 comments:

nur anis said...

la..betina ke..hihi....

Ms.fida said...

Gegirl rupernyer....meow...adr sesetengah female kitten mmg 'lasak' mcm jantan.Dah besar skit mesti 'kaki merayap' ni jenis tak suka duduk rumah...hee mcm 'si amoy' kitew dulu.

langsir kat rumah kitew pun dah bp byk kali tukar baru nyer...hehehhe biasa arr klu dah adr anak2 bulus kat rumah huhuhuhuhu (MY KIDS HAVE FOUR FEET)

Ms.fida & Kitties :D

Joy E. Saga said...

Maybe si adek nie suka kat pelakon spaiderman tu... hahahah...

SuKA!!!

HyRoSSa NeNy said...

hahaha... la dh salah jantina..hahaha

sori ye adek ;p

Iela Lullaby said...

laaaaaa btina upenyer...hampeh..

tertipu ngn kelakuannyer..hhehe ^_^

iela said...

Gegirl tak berapa nak gegirl la ni yer :p
Hahahahaha...

Suara Kalbu said...

Alalalalalalalala cian adik kena marah ngan mummy.

Meh sini ibu babap Mummy eh ...

joijoi80 said...

haaha mmg x ayu csungguh adeq nih

aKuLanGit said...

ulasan yang mantap....hahahahahaha...cepaidemen kunun... ;p

ery D cat said...

adik...mlm ni mcm biasa ats bumbung yer...hikhik..:P

Shaz Alina said...

dulu kite ingat dia ni boboy sbb dia bahasekan diri dia apek... hihi
tu la peyat lg... kan da tersalah sangke jantina nye... hoho

aby said...

haiya ...
amoi ka luu ...
apapun ..
selamat menyambut ketibaan ramadan ..

NaOMi said...

Muka ganas,,,,tu buat reader konfius tu

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

haha..kesian ko Adek. kena jentik !
tulah melasak macam jantan lagi

Kak Lia said...

hahaha..melasak tak hengat ya adekkk

Naz said...

padan muka cepaidemen kena marah

Salhah Suhot said...

la..igt jantan..selalu ginger cat nih jantan..hahaha