Thursday, August 16, 2012

Nak raya dah....














12 comments:

Momo said...

hohoho... malas nyer nak bangun die ni..

Cat-from-Sydney said...

Aunty Meoww,
Kitanak duit raya!!! Err....jejebon mandi sunat di pagi raya tak? har har har *evil laughs*

anakcikbob said...

manja letew mon tomon.
tangan cengkam2..

Naz said...

western kemain ko Momon

saya said...

ala mon...relax mon relax..mummy awak tu dengki jealous sebenarnya...dia sebenarnya yg nak tido, tapi tak boleh sebab kena buat keje semua, sebab tu dia jealous tgk mon tido2. wat tak dengar je mon, tutp tinga pakai bantal. hehehehehe...tapi cadangan mon untuk piza raya amatlah aunty cun bersetuju 500%.

Joy E. Saga said...

Jangan lupa minta maap ye hari raya... nanti tak dpt kibbles ghaye!

Suara Kalbu said...

Ehhh... takkan minta pizza je Mon. Mintaklah ayam golek ke, burger bakar ke kehkehkehkehke

Selamat Hari Raya untuk mummy termasuk anak-anak semua ya. Maaf zahir batin

nur anis said...

tak special la mon kalau raya makan pizza...huhu

m4rilyn said...

Mon nak pizza datang KL ye

aby said...

raya ni nak bagi kopiah atau songkok bagi Mon pakai ...
duit raya jgn lupa ...

Mijoe said...

kantoi Mon tak gi semayang raya ek????

hud aikara said...

hehehe..comel muka mon..