Thursday, October 18, 2012

Budak Key eLL














*****

Keadaan terkini Awang. Liver enzyme masih terlalu tinggi untuk buat surgery. Vet akan ulang buat blood test sehingga liver enzyme kembali normal. Yang buat saya lega, kata Ivy "Awang is eating a lot. Don't worry"  

Syukur alhamdulillah Awang masih berselera untuk makan, kalau Awang tak mahu makan tentu lebih banyak masalah akan timbul. Semoga Awang kuat melawan sakitnya. Semoga Awang kuat semangat untuk terus hidup! Amin......



Gambar terkini budak Key eLL yang dikirim oleh Ivy :)

10 comments:

Cat-from-Sydney said...

Hah! Siapa nak jadi budak Key Ell tu? Meh duduk dengan kami. Hari-hari kakak Angie kasi penampor! purrr....meow!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

harap2 Awang dapat operate soon. cepat2 sembuh

NaOMi said...

Nak sakit jap jer..nk sembuh cnfm amik masa..Apapun Awang adalah survivor..

Naz said...

besarnya Min..segak mcm mummy dia

tunfatimah said...

every time tgk gambar awang mesti mcm nak NY (neng yatimah).....sian dia, alhamdulillah dia jumpa u all......

Tq to u.....hugs n kisses to all the budak2 bulus

Nur Misnan said...

ala tomeynya merajuk... nanti anti nora bawak p Brunei nak?

Get well cun kak awang..

Chika said...

Caiyuk2 awang... Nnt awang jadi warga selangor lah. Ngeeeeee

cahayadelia said...

syukur...ade yg sudi jaga...semoga awang cpt sembuh yer..

NaOMi said...

Bru baca update kat FB MDDB..Awang pass away due to blood poisoning & liver damage..R.I.P ...Alhamdulillah krn Awang dh lepas dari segala seksaan dunia..Takziah Lynn

maszull said...

assalamualaikum mummy..sedih jer tengok gambar Awang tu...:(