Saturday, November 3, 2012

Mia si pencinta meoww....

Share
Assalammualaikum :) 


Selamat datang November!!

huhh poyo jer kan...dah berapa haribulan baru sibuk nak selamat datang bagai hakhak... Ok sebenarnya nak citer pasal budak Mia ni haa... 1 November hari tu birthday Mia. Dah setahun dah Mia...cepat jer masa berlalu. Mia dah pandai jalan, masa umur 10 bulan lagi Mia dah pandai menapak. 11 bulan bertatih...setahun ni dah laju lah dia berjalan. Penat la pulak nak mengejornya huhuu...



kalau dia datang rumah tu memang jejebon jelah yang jadik sasaran. Tapi bagus lah tu dah nampak sifat animal lover-nya. WALOPON habis dikenyam-kenyam saja jejebon tu semua huhuu...




Tapi yang bagusnya budak Mia ni berani, bila time jejebon lak kenyam dia langsung tak takut atau menangis. Kengkadang bila bergurau tu kan jejebon ni keluarkan kuku, mengeget-geget walaupon tak gigit bebetul terasa sakit la jugak kan... tapi Mia rilek jer cuma dok cakap "uuuuu...uuuuu...." sambil buat muka cemas hehe...


haa...tengok Mia nak tolong maklong cuci telinga jebon..



bagus Mia! nanti boleh take over tempat maklong scoop poopee jejebon pulak yer kehkeh....







Semoga Mia membesar sihat dan menjadi anak yang solehah kepada ibu dan ayah yer sayang :)

suka?

11comments: