Thursday, December 6, 2012

Si Tabah Mia

Assalammualaikum :)




Tengok kemain riang ria aidilfitri lagi muka Mia. Muka maklong maintain sesuci lebaran jer hue..hue.. Mia suka kalau orang amik gambar dia tapi kena guna kamera depan lah, bila  nampak muka sendiri mulalah menyengeh tunjuk gigi wabbit dia tuh..



sonok kemain amik gambar sendiri. suka bercamwhoring macam maklong jugak...habis laaa....

haa...tengok! tak abis abis dok tayang gigi wabbit dia tu ngeeeeee......... *sengih tunjuk gigi*



Hari tu nampak Mia kejar Wira mesti ada niat nak kenyam Wira. Cecepat capai phone nak amik video. Tapi Wira bukan macam Oneng yang merelakan dirinya dikenyam. Wira tak kan mengalah tanpa mempertahankan dirinya terlebih dahulu, nama pon Perwira kan. Saya memang tak potong kuku Wira sebab Wira duduk luar, kuku tulah senjata dia.





Kali pertama kena cakar tu Mia rilek lagi cuma menjerit marah jer...kali kedua tu kena geget terus melalak. Maklong biar jer siap zoom lagi muka Mia tengah melalak tu kehkeh... Ingat lepas tu terus serik la kan...tapi hampehhh...masih tak puas hati, masih tak putus asa nak cuba lagi Mia..Mia...





tabah kan Mia? kulit tebal, kebal waloponnn dah melalak tadi kikiki..... Kesian Wira last last dia yang mengalah dan berlalu pergi sebab tak tahan kena kacau budak gigi wabbit ni huhuu...


bagus Mia! maklong harap Mia akan terus tabah dalam menghadapi sebarang cabaran dalam hidup kelak ahaks!

6 comments:

saya said...

wahhhh...mia supergirl. hehehe..elok la tu supergirl geng dengan wira. hamboi..pahlawan2 sungguh. bab riang ria aidilfitri tu memang setuju sangat, tapi bab sesuci lebaran tu..errr...errr.... tettttttt!!!!!!ah

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa..berani betul Mia, comel plak tu. bagus kecik2 dah ada bakat kenyam kucing, dah besar nanti sayang dia ye :)

ctpayong said...

uiiiii....maklong mia yg posing lebeh nampak. bagus budak2 xtakut kucing...research ada kata baby yg ada pets lebih baik tumbesarannya. hopefully mia tak alah kat meow.

Lara sushi said...

mula2 bace entry ni tak faham maksud wabbit tu..bile dah sampai last & tengok pik si comel tu baru dapat tangkap..hak hak..lampi la saya ni..kikiki

UniMeOw said...

semangat sebeginilah yg uni miliki semasa kecil2 dahulu..haha :p

Mas Zull said...

assalamualaikum mummy...comel jer ngan gigi yg baru nak tumbuh tu...:)