Thursday, February 21, 2013

Luka dilukai

Assalammualaikum


Kemain lagi tajuk kann...nak gempak saje hehe.. Selamat pagi sumeeeee ^_^




Tengok mulut si Omel ni berdarah. Semalam mummy kerja half day sebab demam, balik rumah terus masuk bilik tidur. Petang tu baru perasan mulut Omel luka berdarah.




Patut la dia baring jer...selalunya Omel lebih suka lepak kat balkoni luar tuu. Bila dah sakit pandai pulak masuk rumah. Mummy letak gel gamat jer sebab check2 badan dia tengok takde kecederaan lain. Bila tengok luka kecederaan tu macam luka terjatuh kat permukaan yg kasar macam atas jalan. Hmmm...tak tau lah apa sebenarnya yang terjadi kat Omel nih.





Dari petang tu sampai ke malam Omel tidur jer makan pon tak. Risau pulak...mummy amikkan wetfood pastu suakan kan mulut Omel terus jer Omel makan ces! ngade betol nak manja rupanya. Pagi tadi mummy keluar bilik jer si Omel terus kejar pastu pergi dapur duduk depan bowl makanan dia hehe...dah sihat la tu. Alhamdulillah...cuma luka luaran jelah tu :)

10 comments:

UniMeOw said...

dah sihat ke?alhamdulillah...^_^

cian tgk pic dy,,muka murung je...uhukk

Mama Tatami said...

Omel cepat sembuh luka tu yer. ala..kecian la omel aunty ni. sama gak ngan Asari aunty tu, luka besar kat bahu kanan..ntah mcm mana leh luka. nak letak ubat punye la susah. Omel mesti jgn tkt bila mummy sapu ubat k. muahhh

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cium jalan lah kot.. get well soon dak notty

ctpayong said...

susah hati kita bila lihat dia orang ni luka-luka kan. adoi aiiii

Misz Pinkie Winkie said...

Alahai kesiannya...hope bleh makn ngan selera..mm nuffnangx dah ok...thanks tau.muahb

hud aikara said...

cian dia....semoga sembuh sepenuhnya ye sayang...

Cik Iylia said...

Homey homeynya Omel. Get well soon shayang. Hihi.

Akak, sy nak letak banner blog akak kat blog sy, tp kenot kenot copy. :D

MamaBetty said...

alo ciannya dia..

Lara sushi said...

alhamdulillah bagus dh ok..omel..jangan nakal2 kt luar tu..bahaye!

Mas Zull said...

assalamualaikum mummy...dah cute n comel2 nyer...:)