Thursday, April 25, 2013

Bina badan





Tak senonoh kan budak Momon ni...tak tahu lah kenapa sejak dua menjak ni si Momon asik melepek dalam rumah tak aktif merayap macam selalu. Nak kata tak sihat makan bermangkuk-mangkuk. Asik melayan mata  jer kejenya...dah tak peduli guruh, ribut, bom meletup sedap jer dia membuta. Dalam proses membina badan barangkali haihh....

9 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

musim hujan sedap tido mummy..

aby said...

Syok nya dpt lepaskan meow2 tu. Dpt bebas depa tu, kami punya klu keluar dr rumah jenuh kami kejar utk d amik blk

Hud Aikara said...

hahahaha..mon nak bina badan lah tu..nak bagi lagi cute..

Chika said...

hahaha ok le tu. bina badan je... ikut mummy dia la kan keh keh keh

♚ wonderFURRworld ♚ said...

cepat2 bina badan...nnt bleh join kelab gendut anjuran chester & cheesedale.. hahah

Mijoe said...

cuba bawak gi vet..buat medical check up sket kat budak tu...kot2 ada terkena sindrom malas ke...he he

ctpayong said...

mommy ni semua mon buat salah...layan tido lagi best. biar mommy cakap sensorang.

thefluffies said...

Dari dulu sampai skang kalo tengok muka Mon mesti nak tergelak.

Sori, Mon!

Lara sushi said...

musim hujan mummy..beh utk melelapkan mata..hahaha