Monday, April 22, 2013

Playtime with Mia

Assalammualaikum :)




haaa....tengok budak kecik nih, sekarang ni dah pandai, pantang tengok maklong ada kat rumah ajak keluar rumah pastu tunjuk kereta pastu cakap "nak..nak.." nak apa? "naaakkkk..." nak jalan?? "haaa...." sambil angguk-angguk kepala hamboi..hamboii kemain lagik!
 

Jadi moh la kite layan budak kecik ni bergumbira di Fun Fun Land....















Segala menan kat dalam tu Mia main, takde mainan yang menakotkan pada dia, dengan semua orang Mia boleh kawan tapi masalahnya orang yang tanak kawan dengan Mia SEBAB Mia dok buat kawan tu macam kucing dia ingat jejebon agaknya, melalak anak orang dikejekan huhuu... Kawan dengan maklong jelah Mia....










walopon tempat mainan bebudak, berpeluh-peluh jugak lah maklong kat dalam tu (mana tak maklong yang over!) Puas bermain kat dalam tu keluar carik makan la pulakk....









p/s: boleh follow keek maklong untuk melihat transformasi maklong bertukar menjadi budak kecik yg tak sedo diri ngeee....

7 comments:

e.t.t.y said...

gambar yg boring amik gambar tu comeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel sangat tau mia...

♚ wonderFURRworld ♚ said...

maklong mia mmg overkannn..?? hahahah


bestnyer mia g jayan-jayan yerrr :D

Naz said...

elok la Mia ajak maklong gi main..sbb dia tahu maklong pun teruja nk main kat situ

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

rajin nya maklong bawak mia jenjalan

UniMeOw said...

naseb baek uni x ikut!kalo x,,uni yg over..haha

Mas Zull said...

assalamulaikum mummy...seronoknya dpt bermain...:)

ctpayong said...


السلم عليكم ورحمة الله

sesekala...mia buli maklongnya.